charlotterudenstam

Summera 2010.

Vilka glasögon använder du när du ser på ditt liv? Nu är det dags att för en stund blicka bakåt. Hur har ditt 2010 varit egentligen? Va...


Vilka glasögon använder du när du ser på ditt liv?

Nu är det dags att för en stund blicka bakåt.
Hur har ditt 2010 varit egentligen?
Vad har fått dig att växa, må bra och skratta mycket?

Så här på nyårsafton är det dags att göra bokslut, tycker många. Titta tillbaka på året som var och liksom stänga om det.
Jag tycker det är en bra idé.
Och jag föreslår att du gör det genom att titta på allt som du har lyckats med, som har känts bra, magiskt, oväntat, fantastiskt, som du är tacksam över, som har gjort dig glad… som har fått dig att älska extra mycket… eller annat som du lägger i den positiva vågskålen.
Det är ofta så att vi tittar tillbaka och uppehåller oss vid elände och misslyckanden. Jag tror att du skapar bättre förutsättningar om du minns det goda - och jag lovar det, du kan hitta massor av gott i ditt liv. Skulle just du vara en synnerligen dyster person så kan du i alla fall ta på pluskontot att du lever… och det kanske i sin tur ger dig nya associationer.
Du kanske kan ta en blank sida och börja skriva om ditt 2010. Skriv så pennan eller tangenterna glöder.
Och när du är klar med det så kan du skriva en liten mål- eller önskelista inför 2011. Skriv den gärna på ett separat papper eller i ett separat dokument (spar den på något fiffigt sätt också).
Vad önskar du av 2011? Vad kan du själv göra för att bidra till det? Ska du sätta några konkreta mål? Hur vill du att kärleken ska vara, relationerna, sexet, glädjen?
Du kan också tänka ut några affirmationer inför nästa år. Jag har till exempel en stor skylt där det står ”Det är lätt”. Du kan vara med och mer välja ditt liv… och har du tankar där livet känns bra, så ökar också chanserna till att det blir bra. Du kanske också får lättare att se på det som är … och se det som är bra i det. Om du har dysterkvistglasögon för det mesta, så kanske du ska byta dem mot några du kan se klarare genom?
Gott slut 2010 och gott nytt 2011
Nyårskramar till dig!
Namaste

Här är några av dem som har skänkt mig glädje i år:
Related

summera 8215576150583046217

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item