charlotterudenstam

Laddar för helgen. I tillit.

På fredag morgon sätter vi oss på tåget till Stockholm. Vi ska fira en skamfri i helg… tillsammans med många andra. Hoppas jag får träffa d...


På fredag morgon sätter vi oss på tåget till Stockholm.
Vi ska fira en skamfri i helg… tillsammans med många andra.
Hoppas jag får träffa dig då!

Jag har en väninna som så när stod mellan bostäder. Den ena var såld och någon ny var ännu inte i sikte. Hon bestämde sig för att känna tillit. Hon skulle inte bli bostadslös.
Två veckor före deadline så hade det ordnat sig. Det var inte så att hon suttit under en korkek och väntat, hon hade använt sig av hela sitt nätverk och som ett mirakel läste det sig på bästa tänkbara sätt.
För några år sedan var vi i en liknande situation. Vi hade sålt vår lägenhet och direkt efteråt hittade Alexander ett hus det var visning på, bara ett par timmar senare. Det är huset vi bor i nu. Vi tittade bara på det här enda huset. Det är klart att det var pirrigt under budgivningen. Men någonstans hade jag ändå tillit.
Och så kan jag känna inför kommande helg. Jag skulle ju önska att människor fattade beslut i god tid, att vi flera veckor innan en workshop vet att det blir fullt.
Men just nu är det inte så. Kanske är det en tillitsträning för mig. Nu kommer anmälningarna, en efter en och det kommer att bli bra. Och jag undrar vad jag ska lära mig av det…. Alltså att svaren, anmälningarna, besluten väntar tills i sista minuten?
Just nu vet jag inte.
Just nu känner jag tillit till att det kommer att bli jättebra och att de som ska träffa oss i helgen kommer att göra det.
För programmet är smaskigt och det finns fortfarande platser kvar… och jag är tacksam för varenda en som kommer. Vi vill ju nå ut både med vårt bidrag till en skamfriare värld – och se till att boken Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft når en stor läsekrets.
Genom att vara med oss i helgen – en, två eller tre gånger - bidrar du till vårt och ditt eget kärleksarbete.
Här är programmet:
(Om du följer länkarna får du all info på våra Facebooksidor.

2 timmars workshop på temat "Ställ skammen i skamvrån..." därefter mys, dans, fika. Kostnad inkl fika 200 kr.


Heldagsworkshop där du tittar närmare på vad du skäms för och tar steg för att minska skammen. 1000 kr. Två (tillsammans) går för 1500 kr.Kom och fika med oss och fira nya upplagan av "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft".
Ingen kostnad. Boken till specialpris 150 kr

Allt sker på BodySense på Fridhemsgatan 41, Kungsholmen, Huvudstaden

Related

workshop 7413477816149299405

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Jag har varit med om lite liknande.. Det tog över ett år innan jag hittade ett förstahandskontrakt så när jag och barnens pappa skildes så hoppade jag från boende till boende. Det var en stress att alltid veta att man måste flytta men det ordnade sig alltid.

    SvaraRadera
  2. Eller hur. Jag följer just Alberts och Majas (de stora barnens) bostadsutmaningar.... De har lite olika approach. Albert litar mest på att andra fixar det åt honom, medan Maja fixar själv...

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig varit i sitsen då någon annan har kunnat fixa såna saker åt mig, det måste vara helt klart lockande att kunna arrangera det hela på det sättet :)

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item