charlotterudenstam

Arla morgon. Lyckligt omgiven av sovande familj.

Tänk att det är mer än åtta år sedan ! Jag vaknar klockan fyra, kanske av att maken kommer och lägger sig. Jag har hans sömnljud oc...


Tänk att det är mer än åtta år sedan!
Jag vaknar klockan fyra, kanske av att maken kommer och lägger sig.
Jag har hans sömnljud och jag är klarvaken.
Och inser att det är lika bra att gå upp.

Det är verkligen tyst i huset. Nu har klockan hunnit bli 06.50. Det finns fem sovande själar i huset. För en stund sedan tassade Stella upp på toa och sedan Albert. När jag gick
ner för att värma lite vatten till te, kände jag på Majas varma panna och hon grymtade lite.
Tänk att ha alla mina biologiska barn hemma under mitt tak och dessutom min bonusdotter Josefine. Bara Oscar, som är hos kärleken i Japan, saknas.

Albert sommaren 2002
Det är beviljat, som min mamma skulle kunna säga.

Också i går vaknade jag tidigt, 05.30. Kanske var det händelserna i Norge som gjorde att det var svårt att sova, kanske var det vetskapen om att barnen skulle komma … eller också ville min kropp inte sova mer? 

Hade en del stressdrömmar både i natt och i går natt. Jag är på vägen någonstans men kommer inte fram.

Och i går ville jag verkligen jobba undan, med tanke på att det är så sällan barnen är här. Visserligen kommer de troligen att ha en hel del eget på agendan… men jag vill finnas tillgänglig så mycket som möjligt och bara njuta av att ha dem och deras energi i huset.
Så jag satt i går vid datorn från 07 till 18 med ett par måltidspauser. Och jag fick färdigt ett stort och viktigt arbete, så det kändes riktigt, riktigt bra.

Så kom barnen… och ljudnivån höjdes. Maja var trött och febrig. Albert pratade på och hade massor av nytt på lager. Och Stella ville gosa. Och vi åt Alexanders specialspecialrätt som är en kryddstark nudelsoppa som alla älskar. Vi äter så vi nästan spricker och sedan spelade vi kort tillsammans. Maja orkade vara med en stund och sedan låg hon på soffan runt hörnet och kom då och då med några sömniga kommentarer.

Sedan försvann tjejerna till Sex and the City och tja… då var det dags för mig att dra mig tillbaka. Inte för att det var just den serien, utan mer för att jag inte hade lust att titta på teve. Trodde jag skulle läsa länge, men somnade ganska omgående… men att vakna vid fyra är ändå lite… tidigt.

I och för sig har jag fått en massa gjort så här i morgonlugnet. Jag har skickat bokbeställningar, jag har skapat ett event på Facebook. Åsa Nyström och jag ska ha en gudinnehelg på Österlen 27-28 augusti och alla av kvinnokön är varmt välkomna. Och en del annat.

Känner affärsidéer snurra i huvudet… men låter dem vila där ett tag. Nu är det tid för meditation och när jag är klart med det så kanske det är liv i huset igen.

Och mina tankar går till alla dem som önskar att de vore i min situation. Att deras barn var hemma och sov i sina sängar och inte nedmejade av en mördare. Jag känner med föräldrar, syskon och vänner. 

Och det som känns viktigast för mig nu är att sända kärlek, att vara kärlek. Det är bara med kärlek som vi kan skapa en bättre värld! Sänd ut din kärlek du också. Världen behöver väldigt mycket av den varan.

Namaste!

Related

vaken 1137643083985025901

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item