charlotterudenstam

Gudinnehelg på Österlen 27-28 augusti. Du är välkommen!

Den sista helgen i augusti ordnar Åsa Nyström och jag en gudinnehelg på Österlen i bokskogens famn. Åsa kom fram till mig på kvinn...Den sista helgen i augusti ordnar Åsa Nyström och jag en gudinnehelg på Österlen i bokskogens famn.
Åsa kom fram till mig på kvinnofestivalen på Mundekulla i början av juli…
… och gudinnehelgen blir det första resultatet av det.

Nu har jag tillbringat några helger i kvinnor sällskap. Och det är speciellt för mig. Tidigare i mitt liv har jag varit rätt för kvinnor, jag har i långa perioder inte haft några kvinnor nära mig, jag har valt att leva för och med mina män.

Men nu har det feminina öppnat sig för mig rejält. Under våren har jag lett en kvinnocirkel med gudinnetema och jag kommer att fortsätta med det under höstterminen. Kanske blir det också en kurs/studiecirkel på temat ”Ingen skam i kroppen” också det för kvinnor.

Mina reguljära aktiviteter börjar i september och jag kommer snart att blogga om dem (och skicka nyhetsbrev till den som så önskar). Gudinnecirklarna kommer att ske varannan onsdag och Ingen skam tror jag blir en torsdagsaktivitet.

Men allra först erbjuder alltså Åsa Nyström, som bland mycket annat är yogalärare, två dagar på Österlen där du får möjlighet att komma i kontakt med din inre gudinna.
Det kommer att bli två dagar präglade av lugnt tempo, med olika slags meditationer, enkla yogapass, men också utrymme för kreativitet och gemenskap.

Vi kommer att hålla till på Näckrosens kursgård på Österlen. Vi bor tillsammans och äter enkla vegetariska måltider tillsammans.
Det kommer att bli en fin och stark feminin gemenskap mellan oss! Jag ser så fram emot det. Vi försöker också minimera kostnaderna. Så helgen kostar endast 1500 kr (+ moms för företagare) varav kost och logi utgör 500 kr. Här kan du läsa mer.

Kanske kommer jag också att prata en del om gudinnor, jag slukar böcker i ämnet för tillfället, och jag tror att vi verkligen behöver tillgång till vårt inre ljus, våra inre gudinnor just nu.
Låt din inre gudinna ta plats i ditt liv. Följ med oss till Österlen.
Namaste!

Related

Österlen 7938660980828837725

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Hmmm... Om du gillar att läsa böcker om gudinnor så rekomenderar jag "The Great Cosmic Mother" av Monica Sjöö. En ganska tjock bok, men mycket bra! :)

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item