charlotterudenstam

Jag är med och räddar världen. Vill du också?

Allt hör ihop. Vi är interdependent. Ibland kommer budskap till mig som känns sååå angelägna. Det är som att hjärtat börjar vibrera sta...

Allt hör ihop. Vi är interdependent.


Ibland kommer budskap till mig som känns sååå angelägna.
Det är som att hjärtat börjar vibrera starkare och som att det gungar i samma takt som budskapet som når mig.
Nu har jag nåtts av ett av dessa… och jag känner hur mycket energi jag har för att bidra till att mänskligheten tar ett steg vidare.

Under det senaste året har jag blivit approcherad av några människor som vill att jag ska ”finna ett nytt sätt att tjäna pengar” och som vill att jag ska engagera mig i det som kan kallas direkthandel, nätverksföretagande eller multi-level-marketing (MLM).
Kanske har de bra produkter – och vissa är så bra att jag använder dem – men min energi bara dör vid tanken på att försöka få mina vänner att köpa skönhetsmedel eller bygga upp nätverk för att göra mig och andra rika på att köpa de där produkterna.
Och jag är tacksam för att jag verkligen töms på energi. Detta är inget jag ska syssla med. Varje gång de kommer tänker jag på när min kära mamma fick vara snäll och köpa de majblommor som jag inte lyckats sälja.
Så där har jag en mätare. Energin försvinner.
Och så är det annat när energimätaren går i topp. Som när jag bloggar, som när Alexander och jag jobbar med sex, lust och relationer. Som när jag mediterar. Som när jag känner mig som en del av något större. Som när jag älskar… Det finns många energigivare i mitt liv.
Jag tror inte längre på slumpen. Jag tror att jag möter det jag ska möta och sedan är det upp till mig att göra mina val. För några veckor sedan stötte jag på The Shift Network och Birth 2012. Jag har redan skrivit lite om det i blogginlägget om Kondoren och örnen.
Nu har jag lyssnat på flera föreläsningar i min telefon. Människorna som driver de här projekten är verkligen besjälade av att vara med att bidra till att mänskligheten går in i ett nytt skede och att vi inte ger upp inför klimatförändringar och rovdriften på jordens resurser. Det är människor som är besjälade av att bidra till ett uppvaknande, till ökad mänsklig medvetenhet, som är besjälade av att sprida kärlek över världen, som är besjälade av kunskapen om att allt hör ihop och att alla vi människor här ihop.
När jag lyssnar på dem så sjunger mitt hjärta JA, ja, ja, jag vill vara med.
Så nu har jag tagit steget från att lyssna gratis på dessa fantastiska människor, till att bli en av dem. Och det känns så rätt! Och det stämmer så med det jag vill bygga i mitt privata liv och Alexanders och mitt företande. På mikroplanet vill jag bidra till att människor kan leva sitt liv fullt ut, agera utifrån kärlek och medvetenhet och ha en massa härligt sex och närhet med på den resan!
Så den 26 juli startar jag The ACE-training. Under 12 veckor kommer jag att lyssna på och aktivt delta i Skypesändningar där folk från hela världen kommer att delta. Jag vet inte än vart detta tar mig. Och det är så spännande. Jag kommer att bli en ”agent for conscious evolution” (ACE). Wow!
Det skulle vara jättekul om du också vill vara med på den här resan. Det skulle vara mysigt att ha vänner att hålla i handen på resan. Du kan klicka på länken längst ner i blogginlägget så får du mer info om den resa jag har startat!
Jag kommer givetvis att återkomma om detta.
Namaste!, , , , ,

Related

Shift network 4129497913194221613

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item