charlotterudenstam

Vägen till ditt JA - i morgon gäller det!

Hur många gånger har du vågat säga nej till någon annan, för att därmed göra plats för ditt eget ja till dig själv? Hur många gånger har...
Hur många gånger har du vågat säga nej till någon annan, för att därmed göra plats för ditt eget ja till dig själv?
Hur många gånger har du sagt nej till någon anna, bara för att du är rädd... och trots att det finns ett litet ja som viskar där inne?
Hur många gånger har du sagt ja till någon annan, bara för att inte göra honom eller henne ledsen och trots att det skriker ett stort nej inom dig, ett nej som du inte vågar visa?
Hur många gånger har du sagt ja till någon annan och du har känt att detta ja är helt och fullt och ärligt?
Hur många gånger har du sagt ja till dig själv, utan tanke på vad andra ska tänka, tycka, tro eller säga? Hur ofta känner du dig fri att säga ja till ditt eget inre ja?
Foto: Adam Haglund


De här frågorna tycker vi är viktiga. Väldigt viktiga. Vi brottas själva med dem. Det händer fortfarande att det slinker ut små ja eller nej där vi inte varit i kontakt med det som är sant för oss. Och vi fortsätter att träna. Träna på att vara autentiska och sårbara.
Vill du hänga med på en endagstur med oss? Då ska du gå vår workshop i Stockholm i morgon... och finns du i Malmö har du chansen lördagen den 31 mars.


Det här blir en spännande resa!
JA!!

Related

workshop 4643832120512437542

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Marie Svensson3 februari 2012 10:36

    Vägen till mitt ja vandrar jag nu. Läs gärna på mariesvensson.wordpress.com. Länkar till dig där förresten. :) kram, Marie

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item