charlotterudenstam

Gratis telefonseminarium: Skriv rätt bok 18 april

Här är ett axplock av de böcker jag varit redaktör för. Går du och bär på en bok, en bok som ännu inte är skriven eller som av n...Här är ett axplock av de böcker jag varit redaktör för.


Går du och bär på en bok, en bok som ännu inte är skriven eller som av något skäl inte har blivit klar?
Har du en känsla av att du har en massa kunskaper som du vill förmedla världen, men du vet bara inte riktigt hur?
Då ska du lyssna på det här telefonseminariet där Evakarin Wallin intervjuar Charlotte Rudenstam om hur du ska se till att tänka och göra rätt när du skriver din bok.

Det är lätt att tro att du kan skriva en bra bok bara för att du kan läsa och skriva. Men det är stor skillnad på att skriva en första bok när du saknar vägledning och en bok som är skriven av en erfaren författare.
En företagare som skriver en bok som baseras på sina kunskaper och erfarenheter när fler människor och har stora möjligheter att höja sin trovärdighet. Många vittnar om att det blir lättare att få kunder med en bok i bagaget. Boken kan också öppna nya dörrar som föreläsare och utbildare.
Onsdagen den 18 april kl 12.00 kan du lyssna på Evakarin och Charlotte, där vi ger sju konkreta tips på hur du ska tänka för att skriva rätt bok.
Samtalet spelas in så du kan lyssna i efterhand.
Du kommer  att få veta…
… hur du kan få en bild av boken redan innan du är skriven, för att öka motivationen att verkligen skriva just den boken.
… hur du ska bli säker på vilket budskap du vill förmedla, annars är risken stor att du blir otydlig och skriver ”fel” bok.
… hur du väljer vilka som ska läsa boken, så att du skriver till en tydlig målgrupp.
… hur du kan tillåta dig att låta orden flöda, så att du inte för tidigt fastnar i att välja formuleringar och stannar upp i ditt skrivande.
.. hur du skriver begripligt, genom att använda exempel som läsaren kan ta till sig.
… hur du förmedlar din kompetens på ett lättfattligt sätt, så att läsaren kan följa dina tankegångar och vilja följa dina uppmaningar.
.. hur det blir roligt att skriva din bok, istället för att det känns tungt, tråkigt och motigt.

Här är några böcker jag har skrivit.


Du anmäler dig genom att klicka på den här länken och fylla i fälten som det anges.

Alltså, vi hörs onsdag den 18 april. Och om du inte kan lyssna då ... så kan du få lyssna i efterhand, om du har anmält dig via länken.

Related

telefonseminiarim 5309081546218532107

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item