charlotterudenstam

Sexsibilityfestivalen 13-18 juli 2012

I sommar kommer jag att vara med på Sexsibilityfestivalen . Det är en knapp vecka av närhet, workshoppar, föreläsningar, möjligheter att b...
I sommar kommer jag att vara med på Sexsibilityfestivalen.
Det är en knapp vecka av närhet, workshoppar, föreläsningar, möjligheter att bara vara, att njuta, leka, lära känna nya människor och återknyta bekantskapen med gamla.
Det känns så härligt att den blir av.Redan i höstas startades en Facebookgrupp som fick namnet “Vi som vill ha en sexsibilityfestival 2012”. Där samlades en hyfsat stor grupp människor som alla vill att den tredje festivalen inte skulle bli den sista.

Och nu blir den verkligen av, som jag har nämnt tidigare.
Nu är det också möjlighet att anmäla sig till festivalen.

Sexsibilityfestivalen äger rum på Skeppsudden utanför Norrköping. Där finns en kapacitet att ta emot max 200 personer - vilket innebär att den här festivalen är intimare än till exempel Ängsbackas stora No Mind-festival.

Det gör att du som kommer har möjlighet att efter några dagar känna igen de flesta - eller till och med alla som är där. Du kommer också att få en stund varje dag där du kan dela dina upplevelser i en mindre sharinggrupp där en handfull personer ingår. De kan fungera som din trygghet under festivalen.

Hela programmet är inte klart än - men det kommer att bli spännande och det kommer att innehålla flera nyheter och flera nya lärare, jämfört med tidigare år. Det är lika spännande för mej, som är en av arrangörerna, som för dej som aldrig tidigare besökt festivalen.
De flesta kommer att bo i egna tält, men det finns också möjlighet att, mot en mindre summa, hyra en sovplats inomhus. En annan nyhet är att vi i år erbjuder blandkost (som alltså innehåller kött) till en lägre tilläggskostnad.

I år kommer jag med stor sannolikhet att bjuda på en ny workshop, där gudinnan står i centrum. Det känns naturligt att ta med henne också till denna livsbejakande festival.

Det finns massor av information om festivalen här. Och om du följer länkarna kan du också anmäla dig redan nu. Och det kan ju vara smart, med tanke på att antalet platser är begränsat. Du kan också läsa om rabattmöjligheter, vid exempelvis tidig betalning eller för att du raggar ytterligare deltagare.

Jag ser fram emot att träffa dig den där sommarveckan i jul.
Namaste!

Related

workshop 2671379173717085684

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item