charlotterudenstam

Meditation som väcker sexualiteten. Adventskalendern lucka 1

December har börjat. En stressig tid för många. Därför vill jag uppmuntra dig till att välja något annat. Välja din insida, välja ditt...


December har börjat.
En stressig tid för många.
Därför vill jag uppmuntra dig till att välja något annat.
Välja din insida, välja ditt välbefinnande och din njutning - för att du är värd det.

Vad är sex för dig? Något som innebär nära och närande möten med dig själv och andra? Ett nödvändigt ont? Något som ska leda till orgasm? Något som kan vara stilla och ändå kraftfullt? Något som är förenat med prestation? Något traumatiskt? Något ointressant? 

Jag bjuder på en kalender som handlar om vår sexualitet ur olika aspekter. Som jag ser det finns det en stark koppling mellan sexualiteten och livskraften. Alltså mellan den sexuella kraften i oss och energin i våra kroppar. Om vi trycker undan eller ner den sexuella energin är det lätt att vi känner oss kraftlösa och att livet blir rätt trist.

Det handlar inte om att ligga. Det handlar inte om att sexualisera. Det handlar om att bejaka. Det handlar om att njuta. Det handlar om att hitta sätt att uttrycka sin sexualitet. Det handlar om att våga känna och utforska. Det handlar om att lära känna dig - inifrån och ut.

Det vill jag bidra till med min adventskalender. Att du blir nyfiken på din egen sexualitet. 
För mig är detta självklart: Du äger din sexualitet. Det är du som känner eller inte känner. Det är du som agerar eller inte. Det är du som upplever. Så jag önskar verkligen att du kan känna att din sexuella kraft är din... och sedan kan du välja att dela den med andra. När och om du vill.

Välkommen till en adventstid i njutningens tecken.Related

sex med universum 5501286893189799915

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item