charlotterudenstam

Tadaaa! Alfaversionen av programmet till The JoyRide Experience är klart

Redan i dag kan vi presentera den allra första versionen av programmet till The JoyRide Experience. Det är ett späckat, spännande, ut...


Redan i dag kan vi presentera den allra första versionen av programmet till The JoyRide Experience.
Det är ett späckat, spännande, utmanande, expanderande och kärleksfullt program, som bjuder in dig till många turer i The JoyRide.
Så kolla in de attraktioner som redan är planerade… och var varse dels att överraskningar kan tillkomma och att många justeringar kan komma att ske.


Igår satte vi igång att pussla med namn och innehåll till The JoyRide Experience.
Vi ser för oss hur du som kommer får möjlighet att göra en resa, där varje workshop är en joyride och där du i varje läge kan välja mellan fem olika alternativ.

Dessutom har vi satt lekfulla namn för dagarna under The Experience:
Welcome to the free world,
Expand your comfort zone,
Love is in the air,
Great balls of fire
Melting into presence
Being you 100%.
Du skulle kunna se The JoyRide Experience som en möjlighet att utforska olika aspekter av dig själv, för att kunna njuta mer av livet och bli mer du … och tillåta dig att resan blir så hisnande som just du gillar. Kanske väljer du workshoppar som ger en känsla av Pariserhjulet, Virvelvinden, Veteranbilarna. Fritt fall, Kärleksstunneln eller Lustiga huset?
Det är helt upp till dig.

Kroppen. Bli mer kroppsmedveten, dansa dig svettig och skapa kroppskontakt genom exempelvis kontaktimprovisation. Känn hur kroppen är här och nu, och vägen till att känna mer, njuta mer, vara mer och öppna för att du får kontakt med din sexuella energi och känna den inre vulkanen väckas till liv.

Andningen. Andningen har använts för kroppslig rening, fysisk och psykisk spänningsförlösning, för fördjupad meditation och att upprätthålla hälsan, utforskandet av vårt psyke och för att kontakta den andliga sidan av vår natur, samt inte minst för att nå en upplevelse av nuet då sinnet tystnar. Eftersom vi genom andningen inbjuder själva livskraften att stegras och breda ut sig i vårt varande så får vi också tillgång till oanade resurser och livslust.

Kärleken. Genom att vara trygg i dig själv vågar du möta andra, du får tillfälle att flirta, se närmare på dina relationsmönster, möta skam och skuld och utforska maskulin och feminin energi.


Sexualiteten. Utforska självkärlek, beröring, orgasmiskhet, tantra, tao, dynamiken i möten, shamanstiska aspekter av sexualitet. Börja läk dina sexuella sår.

Livet och andligheten. Börja acceptera dig som du är, bli en 100%-are och ta med djupare dimensioner av livet, som dina andliga aspekter och för in dem som en naturlig del av livet. Möt dem i trumresor, meditation, qigong och tantra- och andningsövningar.
Och i väldigt många fall flyter alla de här aspekterna samman, till möten här och nu och i större medvetenhet om att livet … ja Det är verkligen en JoyRide för dig att njuta av.


Här är länken till alfa-versionen av programmet.
Om du får "file not found" när du klickar, så finner du dagsprogrammen här:

Lördag-söndag Expanding your comfort zone.
Måndag: Love is in the air.
Tisdag: Great balls of fire.
Onsdag: Melting in to presence.
Torsdag: Being you 100%

Och du … love is in the air! Feel free to be part of it.

Related

The JoyRide Experience 5702502356484725448

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item