charlotterudenstam

#18 100%-podden möter Marina Kronkvist

Ibland kanske det är så att livets utmaningar samtidigt är det som hjälper en individ att hitta sin passion? Jag tänker att så kan vara fallet med Marina Kronkvist. Under hennes 20-år hamnade hon i en livskris som innebar att livet plötsligt kändes tomt och meningslöst. Hon behövde hitta något som fick igång henne igen.

En av de saker hon mötta var tantra, en annan var leken och i dag är ett av hennes arbetsfält Rituell Kärlek, där hon på sätt och vis förenar dessa två.

Möt Marina Kronkvist i ett samtal om livet och leken, om passionen och att våga följa sitt hjärta. Stanna gärna upp en stund och se att leken faktiskt finns i kärleken. Ja, vi sysslar med kärLEK. Eller hur?

Så Marina Kronkvist har skapat Rituell Kärlek, som går att möta både i privata sessioner och i workshoppar.

Vill du veta mer om rituell kärlek? www.ritual-play.com

Vill du veta mer om Marina? www.marinakronkvist.comOm du inte kan spela upp avsnittet i din webbläsare kan du pröva här, eller 
 helt enkelt börja med att prenumerera på 100%-podden i din podcastapp.

100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015 eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.

Kärlek till dig, för att du är just du.Share

Related

100%Charlotte 7664939726093075785

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item