charlottecronquist

#38 100%-podden möter Robert Nilsson

Tänk att möta en kärlekspartner så där mitt i livet, skapa ett barn tillsammans och så, bara några år senare stå ensam, utan det gemensamma barnet och med den älskade i en annan dimension.

Robert Nilsson mötte Carin Olavisdotter för sex-sju år sedan. De kom att skapa det gemensamma barnet tantrakurser tillsammans och efter några år kom beskedet att Carin drabbats av en aggressiv hjärntumör.

I augusti 2015 lämnade Carin detta liv. Vid hennes sida, under den två år långa sjukdomstiden stod Robert. När det stod klart att sjukdomen skulle ta hennes liv, bestämde de gemensamt att lägga ner tantrakurserna, eftersom det var det barn de tillsammans hade skapat.

Numera är webbplatsen en minnesplats för Carin.

Jag mötte Robert Nilsson i slutet av januari 2016. Då hade det gått ungefär ett halvår sedan Carin dog. Sorgeprocessen pågick och han hade nyligen gjort en avslutande ceremoni på deras gemensamma årsdag. Samtidigt var han djupt medveten om att hans liv, efter en ordentlig inre och yttre städning, skulle gå vidare och i dag har han tagit steget in i en ny kärleksrelation.

Robert och Carin skapade kurser som förde kärlekspar närmare varandra, som på ett varsamt sätt förde in tantra, närvaro, meditation och gemensam andning i hundratals personers liv.

Möt också andra sidor av Robert Nilsson, denna otåliga doer, som med jämna mellanrum kastar sig in i helt nya verksamheter, med siktet att nå toppen ... och som är tacksam över att meditation och andhämtningspauser också är en del av hans liv.

Lyssna på ett samtal som handlar om det som vi kanske allt för sällan talar om. De mörka stråken i livet, sorgen och att fortsätta livet och samtidigt om drömmarnas betydelse.

Med Robert Nilsson talar jag också en stund om Cancerkompisar, en idéell organisation som förenar anhöriga till cancerdrabbade.

Läs mer om minnet efter Carin här.

Läs mer om drömmar här.
Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället. Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Nyhet: Du kan ladda ner avsnittet om du vill. Download


Detta är det 38e avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.Related

100%-podden 3981063362370367869

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item