charlottecronquist

#42 100%-podden möter Lin Holmquist

Första gången jag mötte Lin Holmquist blev jag lite rädd för henne. Senare har jag förstått att hon egentligen speglade kraften i mig själv, för Lin Holmquist är en kraftfull kvinna som går för sina drömmar och förverkligar dem.

Jag har mött Lin Holmquist som drottning (festivalgeneral) på tantrafestivalen på Ängsbacka kursgård i Värmland, jag har mötte henne som drömvävare på Ängsbackas nyårsfestival, jag har mötte henne som inkännande workshopledare och i kroppsnära sessioner. För varje gång har jag fått en ny facett av Lin Holmquist och när mitt hjärta verkligen öppnade sig för henne var när hon gläntade på dörren till sin sårbarhet.

För några år sedan skapade Lin Holmquist tantrafestivalen på Ängsbacka. Då hade hon redan ansvar för deras yogafestival. Hon skapar mötesplatser för människor som vill leva mer och som är nyfikna på att utforska det.

Hon har bjudit in mig till att göra 100%-podden live på scen på tantrafestivalen 1-6 augusti och då kändes det naturligt att bjuda in Lin Holmquist till att tala om tantra här i podden.
Lin finns till vardags i Örebro där hon ger workshoppar och sessioner. 

Lyssna till podden i ljudspelaren: 


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.


Om du vill ladda ner avsnittet kan du göra det här.

Detta är det 42:a avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.
Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.Related

100%-podden 8168391835037879567

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item