charlottecronquist

#47 100%-podden möter Bea Dominic


Första gången jag träffade Bea Dominic la jag märke till hennes bullrande skratt, hennes förmåga att ta plats och den skarpa och nyfikna blicken. Jag mötte en kvinna som ville ta för sig av livet och som var beredd att göra mycket för att leva fullt ut. Det var faktiskt så att jag kom att närvara på ett av de allra första stegen i det som Bea Dominic kallar sin livsresa och där hon mötte andra människor som ville möta livet och sexualiteten på ett mer medvetet sätt.

Sedan dess har det gått en rad år. Bea Dominic har hunnit utvecklas till att bli en tantriker som älskar livet, både bildligt och bokstavligen, dagligen, som ser sex och relationer som sin livspassion.

När vi möttes den där första gången drev hon en framgångsrik eventbyrå i Gävle. I dag har hon världen som arbetsfält och har närkontakt med många av dem som vill förnya begreppet tantra eller som vill tillåta sig att känna livet i sig. På sin tantriska resa har hon bland annat upptäckt att många kvinnor mer eller mindre saknar känsel i sina kön, att de är mer eller mindre bedövade, vilket gör det svårt att komma till njutning. Hur kan en njuta om en inte känner något? Hur mycket våld eller kränkningar har kvinnor utsatts för som gjort att nerverna i deras kön drar sig tillbaka? Hur kan livet förändras för den som återknyter kontakten, som masseras tillbaka till känslighet i den känsliga grotta som vaginan utgör?

Här berättar Bea Dominic hur en sådan massage kan gå till.

Här kan du läsa mer om hennes arbete för att skapa ett rikare liv där sexualiteten spelar en självklar roll.Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.GILLA 100%-podden

100%-podden har en egen gilla-sida på Facebook, där nyheter om podden presenteras. Så vill du vara med och först veta vad som är på gång gilla sidan.

PRENUMERERA PÅ 100%-PODDEN

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Du kan till exempel lyssna på mitt sommarprogram: Från våldtäktsoffer till kärlekskrigare. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

100%-podden 4854893037035080379

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item