charlotterudenstam

#67 100%-podden möter Gita Ljunggren


"Plug in to your potential" är de första orden som möter mig på Gita Ljunggrens hemsida. De gör mig naturligtvis ännu mer nyfiken på henne. För hon har funnits i utkanten av min värld i flera år, jag har varit nyfiken på vad hon gör, men inte kommit längre än så. Vad kan det innebära att vara en mystiker idag?

Så sätts en boll i rullning. Någon säger glädjestrålande att Gita är en 100%-are och jag vill veta mer. Vi möts på ett fik för att känna av varandra. Finns det en möjlighet till ett möte mellan oss? Ju längre vi talar samman, desto gladare och lättare känner jag mig och innan vi har skilts åt har vi bestämt att vi ska göra ett experiment. Poddintervjun ska ske efter att jag haft en session med Gita. Spännande! Jag känner hur den idén bejakar lekfullheten i mig.

Vi träffas bara ett par dagar senare. Hon ser djupt in i min själ. Hon berättar vad hon ser från sitt bredare och djupare perspektiv och jag får en del garnändar att nysta i, en del aha-känslor och en ökad förståelse för drag i min personlighet.

Bara minuter senare byter vi perspektiv och jag leder samtalet med Gita och hon för mig in i hennes värld, där mystiken får plats, och där varken smärta eller rädsla är något att rädas. Och hur har det varit för henne, att leva i en annorlunda värld, jämfört med omgivningens? Vilka stötar fick hon ta emot? Vilka utmaningar?

Till vardags finns Gita Ljunggren i Örebrotrakten. Hon ger sessioner till människor som vill "plug in to your potential". Hon tar emot dig från ett lugn och en trygghet som gör att världen stannar för en stund. Närvaron blir förtätad och delar av min nyfikenhet blir stillad.

Här kan du läsa mer om Gita Ljunggren.


Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om du inte kan lyssna på avsnittet i din webbläsare, kan du testa här. Annars är det enklaste att prenumerera på podden. Det kostar ingenting.

Download

Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar.

Så här gör du.


1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?


Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

Related

100%-podden 458794702225543206

Skicka en kommentar Default Comments

 1. 100% jag. Jag vet inte om världen är redo för det. ;) Men jag ska erkänna att jag är på väg dit.
  Hade inte koll på din pod innan. Nyfiken och ska absolut lyssna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ann, hur en person är en hundraprocentare är givetvis indivuduellt... och hur det uttrycks inför en själv och världen... vilket ibland kan vara olika saker.
   Så kul att jag bidrog till att du hittade podden, där finns många godbitar och då och då får jag tips om 100%-are av din vän Helena Roth (och andra så klart).
   Har ju också en bok som handlar om att vara 100%-are... Kanske något att glutta i? Här en länk om den: http://www.charlottecronquist.org/books/#/100-charlotte/ <3

   Radera
 2. Ska lyssna under nästa vecka. Jag vet att din podd är uppskattad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett tips kan vara att lyssna när du gör något annat.... så behöver det inte ta "extra" tid att lyssna på podden. <3

   Radera
 3. Gita! En såå vacker intervju med dig! Älskar enkelheten i det och hur vackert du förmedlar din visdom. Från dina allra första ord så kände jag hur jag log och blev mjuk. Jag är så djupt tacksam för dig, din kreativitet och ditt arbete och att få möta dig och få själen speglad är en sådan djup gåva!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, så vackert. Hoppas Gita ser och läser. <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item