charlottecronquist

Sexualitet: Ja, ja, ja det går att njuta som mogen kvinna!


Det är fantastiskt att vara kvinna och ha slutat blöda.
Jag kan älska fritt, utan att riskera graviditet.
Kanske är den bästa tiden att njuta och älska just nu, i mogen ålder?
Tänk allt jag lärt mig fram till nu, alla erfarenheter jag har, alla verktyg jag bär med mig. 
Varje gång du älskar bygger du din sexkompetens... se till att säga tydliga ja och nej, och njuta längs vägen. Du kanske blir din egen sexguru till slut?

Tack vare #metoo är de flesta medvetna om hur viktigt det är att säga nej, när det finns ett nej. Att säga ifrån när någon rör vid dig på ett sätt som känns fel. Att tala om sexism, övergrepp och kränkningar.
Lika viktigt är det att odla kraften i sexualiteten, hitta njutningen, hitta dina ja, utforska vad sexualiteten kan ge i ditt liv.


Du kanske blir din egen sexguru till slut?

Det finns många sätt att hitta det. Ett av mina bästa sätt är att utforska vad tantra är ( - som är såå mycket mer än sex) och att älska och leva i närvaro.
Här är ett klipp där jag, på Pridefestivalen i Malmö berättar lite om mina sexuella erfarenheter och vad närvaro ger mig.

Välkommen att se och lyssna! Vad skulle kärlekskrigaren i dig kunna bidra med till en mer kärleksfull värld?

Du kan redan nu anmäla dig till första Lekfull tantra-kursen i  Stockholm 3-4 mars. Eller ge bort någon av mina online-kurser som julklapp. Du får 10 procents rabatt på de flesta kurserna fram till julafton när du använder koden Jul2017. Här kommer du direkt till sidan där du köper kurser. 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

sexualitet 8069567634350142249

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Tycker om hur du vinklar det - vikten av att säga Nej är enormt relevant, men sexguru lär jag endast bli om jag också blir tydlig i mina Ja, eller hur?! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är nyfiken på din tantra-kurs i Stockholm men jag hittar bara onlinekursen via de länkar du lagt, kollar jag fel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å tack - jag får lägga in det... http://www.charlottecronquist.org/events/2018/3/3/lekfull-tantra-mars2018

   Radera
 3. Tantrakurser borde ingå i gymnasieskolans kursplan. Det är onödigt att vänta till 40, 50 års ålder innan tantrans möjligheter upptäcks.
  Tänk vilken sexkompetens de skulle uppnå då i 40, 50 års åldern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med om ... och samtidigt är jag glad för var och en som upptäcker tantrans möjlighet, när än i livet det sker. <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item