charlottecronquist

Charlotte Cronquist möter Bea Dominic i #100procentpodden

Första gången jag träffade Bea Dominic la jag märke till hennes bullrande skratt, hennes förmåga att ta plats och den skarpa och nyfikna blicken. Jag mötte en kvinna som ville ta för sig av livet och som var beredd att göra mycket för att leva fullt ut. Det var faktiskt så att jag kom att närvara på ett av de allra första stegen i det som Bea Dominic kallar sin livsresa och där hon mötte andra människor som ville möta livet och sexualiteten på ett mer medvetet sätt.

Sedan dess har det gått en rad år. Bea Dominic har hunnit utvecklas till att bli en tantriker som älskar livet, både bildligt och bokstavligen, dagligen, som ser sex och relationer som sin livspassion.

När vi möttes den där första gången drev hon en framgångsrik eventbyrå i Gävle. I dag har hon världen som arbetsfält och har närkontakt med många av dem som vill förnya begreppet tantra eller som vill tillåta sig att känna livet i sig. På sin tantriska resa har hon bland annat upptäckt att många kvinnor mer eller mindre saknar känsel i sina kön, att de är mer eller mindre bedövade, vilket gör det svårt att komma till njutning. Hur kan en njuta om en inte känner något? Hur mycket våld eller kränkningar har kvinnor utsatts för som gjort att nerverna i deras kön drar sig tillbaka? Hur kan livet förändras för den som återknyter kontakten, som masseras tillbaka till känslighet i den känsliga grotta som vaginan utgör?

Här berättar Bea Dominic hur en sådan massage kan gå till.

Här kan du läsa mer om hennes arbete för att skapa ett rikare liv där sexualiteten spelar en självklar roll.Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.Det här avsnittet publicerades ursprungligen 2016 - och sedan dess har jag gjort många avsnitt.


Följ gärna podden genom att prenumerera i din podcastapp. Det enda som krävs är att du laddar ner en sådan app i din smarta mobil eller surfplatta och så söker du 100%-podden och börjar prenumerera helt gratis. Då kommer avsnitten automatiskt till dig. 


Jag gör 100%-podden som ett hjärteprojekt, utan finansiering. Om du vill stötta podden kan du göra det på flera sätt.
1) Swisha ett valfritt bidrag till 070 322 42 42 - ange "100procentpodden".

2) Recensera gärna podden också - skriv några ord, sätt massa stjärnor, så bidrar du till att fler kan hitta podden.

Du kan lyssna på podden direkt här i webbläsaren - men jag rekommenderar alltså att du prenumererar.


Har du en 100%-are på lut till mig, skicka ett mejl och berätta varför denna person är viktigt för dig - kanske det uppstår en matchning mellan mig och den du vill lyssna på.


Massa kärlek till dig för att du är just du.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

100% Charlotte 6296467795281058632

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

item