charlottecronquist

Kärlekskrigare söker samarbetspartners


Det jag vill samarbeta om är att ge ut boken ”Lekfull tantra”, att skapa buzz kring den, att bidra till att sprida dessa tankar ut i världen. I samarbetet kan ingå föreläsningar, poddsatsningar, medverkan i olika medier ... och annat som kan dyka upp längs vägen.

För 20 år sedan sågs yoga som något märkligt, i dag finns en yogastudio i varje buske. Nu är tantra ungefär där yoga var då och jag vill bidra till att avmystifiera tantra och visa att det går att testa tantra på ett lekfullt sätt.
Jag har skrivit boken ”Lekfull tantra”, som enkelt beskriver vad tantra är och
som ger läsaren verktyg att leva livet mer inifrån och ut, och där sexualiteten har en självklar roll.


Jag söker personer som har modet att stå längst fram, som vill vara med där förändringen sker och som ser att detta är viktigt att nå ut brett med. Jag vill inte bli placerad i ett snävt fack som handlar om ”bara” sexualitet eller där fokus är ”andlighet”. Jag vill verka mitt i samhället och sprida kärleksbudskapet... och Lekfull tantra är ett av mina sätt att göra det.


Redan finns ”Lekfull tantra” som onlinekurs och som helgkurs. Jag bloggar om sexualitet, tantra och relationer (ca 1500 sidvyer om dagen) och har en podcast, 100%-podden, om att leva fullt ut. (Närmare 100 avsnitt, några tusen lyssnare).


Min egen resa har gjort mig till en kärlekskrigare, som inser hur viktigt det är att vi människor tar väl hand om varandra, skänker varandra omtanke och respekterar varandra. Att vi helt enkelt är kärleksfulla, både i relation till oss själva och i relation till omvärlden. 


Jag har skrivit en rad böcker, de två senaste – om sexualitet, respektive ledarskap, har jag gett ut på eget förlag. (Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft, 100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap).
Nu söker jag samarbetspartners som vill bidra till mina visioner och som tycker att det vore härligt att göra detta i praktiskt handling. Jag vill bidra till att det blir fullt normalt att stå i hela sin kraft och njuta av livet – där sexualiteten är något som är rumsrent, kul och självklart lekfullt.
Ta gärna kontakt med mig!Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 9104171358552329164

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Vilken underbar "kontaktannons" - jag väntar med spänning på vad du och blivande kärlekskrigar-partners kan åstadkomma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, hittills ett telefonsamtal, en planerad fika och ett brev till en person med ett brett nätverk. <3

   Radera
 2. Låter spännande, lycka till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emelie! Ja, den som ropar kan ju få svar <3

   Radera
 3. Hoppas du hittar rätt samarbetspartner och att ni tillsammans kan genomföra dina visioner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna, det hoppas jag med och jag tänker att det är viktigt också formulera önskningarna och behoven och visionerna med världen... då finns ju möjligheten att hitta människor som också tycker det är viktigt att människor lever sin potential - och njuter under livsresan <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item