charlottecronquist

Vill du leka med lust och energi?
Jag är så himla glad över att jag kommer att tillbringa helgen med ett gäng nyfikna, lekfulla människor som väljer att gå "Lekfull tantra".
Och så här dagen innan passar jag på att dela min senaste film som handlar om energi?
Är du medveten om att du har en inre energifamilj och har du koll på hur den mår?
Låt dig inspireras av filmen!

Som jag ser det lever du för att du har livsenergi? Du för i praktiken in den i dig själv varje gång du tar ett andetag. Och du kan leka med energin i kroppen, du kan få den att kännas mer, att röra sig mer ... och ett sätt att känna den på är genom njutning.
Jag tror att vi och världen mår bra av att känna den där energin och att fylla på den, för att få riktigt härliga liv.
Det går också att se flera aspekter av detta, som att det finns maskulin och feminin energi - som har väldigt lite med hur din kropp är utrustad att göra. Förenklat kan en säga att det feminina handlar om rörelse och det maskulina om medvetenhet. Och när dessa två får dansa tillsammans, kan det spraka ordentligt. Och när du medvetet leker med de här energierna - och låter en person står i sitt feminina och den andre i sitt maskulina, då uppstår en polaritet, som ökar glöden i ett sexuellt eller sensuellt möte.

Vill du träna på att uppleva energin hos dig själv och vad som händer i ett möte med någon annan? Vill du upptäcka hur till exempel frigörande andning sätter fart på dig, eller vad som kan hända i en cirkelandning? Vill du bli medveten om vad som sker i din kropp när någon rör vid dig på ett sätt som du önskar? Eller vad som händer när du upplever att dina gränser blir respekterade?

Ett sätt att göra det är att hänga med på kurs med mig.
Det finns två platser kvar till helgens kurs med Lekfull tantra i Stockholm. Det börjar klockan 10 i morgon och du kan få en av platserna genom att swisha 2500 kr (inkl moms) till 1234 76 22 09, så skickar jag snarast ett välkomstbrev, där du får detaljerna.

Eller så kan du läsa mer om vad jag vill med Lekfull tantra här.

Vad du än väljer, möt kärleken i dig, för den bor där i dig!

Varma hälsningar

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

sexualitet 6812809716156532873

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Låter spännande, men nej tack. Tack och lov kan jag inte, så slipper jag våga... ;) Annan gång kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha - där kom du undan Gunnar. :-D

   Radera
 2. Livsenergi.
  Mmm.
  Det är något att ta in, en stund. Onekligen.

  SvaraRadera
 3. Jag tror mycket frigörande sitter i dans och andning. När jag då och då fritt dansar hemma, precis hur jag vill, frigörs enormt mycket. Andningen skulle jag behöva jobba mer med. Den maskulina delen med medvetenhet lät spännande. Att känna njutning är bränsle till allt tror jag ��

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item