charlottecronquist

4. Anna Birgersdotter: Gå genom den mörka parken, kvinnor #charlottepodden



Strax är det dags för Internationella kvinnodagen. Vad passar bättre än att möta en superhjältekvinna? 

Anna Birgersdotter leder EU-projekt för kvinnor i den stora världen och bjuder in till kvinnoscirkalr i den mer intima sfären. 

Anna Birgersdotter är en nära vän till mig. Hon tillhör den krets kvinnor där jag verkligen kan vara 100% Charlotte. Hon skapar kvinnorum där allt är tillåtet, högt som lågt, djupt som grunt. Hon skapar rum där kvinnor får vara sig själva, får beröra och beröras på alla möjliga plan.

Vi möttes första gången för snart tio år sedan när jag skulle starta gudinnecirklar för kvinnor och Anna hade en massa sakkunskap om det. Jag minns att jag fick med mig ett digert kompendium kunskap om en massa gudinnor, något som gav mig trygghet när jag själv skulle leda kvinnor i meditation.

Anna Birgersdotter har många strängar på sin lyra och många intressanta personliga erfarenheter. Som att drabbas av svår sjukdom och samtidigt skriva doktorsavhandling. Att leva med illamående i åtta år och så småningom själv hitta botemedlet... något som någon av de läkare hon mött längs vägen rimligen hade kunnat finna...

Nu är hon i sin fulla kraft, en kvinna som både har kontakt med naturvetenskapen och mystiken. Möt henne i ett samtal om livet och dess möjligheter och där hon också talar om vikten av kvinnorum.




Charlottepodden - tankar om livet, kroppen, kärleken, döden, utmaningarna, det som är större eller mindre än oss. Angelägna samtal med och från kärlekskrigaren Charlotte Cronquist. Ännu utan tagline. Men den kommer. En podd för dig som vill vill leva fullt ut och som inser att ditt liv innebär både ljus, mörker och en och annan småtråkig stund.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Det finns några enstaka platser kvar till helgens Lekfull tantra-kurs i Stockholm! En kan bli din. 


PS: Av något märkligt skäl är min blogg inte längre tillåten att visas eller delas på Facebook. Dela gärna inlägget i andra forum. Bli #kärlekskrigare du med, på ditt sätt.


Related

charlottepodden 97900073676592053

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item