charlottecronquist

5. Nyfiken på tantra: Kom till Stockholm tantrafestival! #charlottepoddenPeter Orevi och Sanna Björkebaum på Stockholm tantrafestival 2018. Foto: Olov Stadell

Det är isigt på vägen till Stuvsta där jag ska träffa Sanna Björkebaum och Peter Orevi som leder Stockholm fantrafestival. Det bubblar av energi när de berättar festivalens korta historia, hur den föddes och vad de vill bjuda på i år. Det var i Sanna idén föddes och efter lite funderande sa Peter Ja, jag är med.

I maj förra året slog de upp portarna till den första festivalen. Då hade det varit utsålt hela den sista veckan. Varje dag ringde det folk som ville ha biljetter. Efteråt kunde de konstatera att festivalen var en succé och att den hade lockat både dem som är bekanta med tantra sedan tidiga och de som var försiktigt nyfikna.

I början av maj är det dags för den andra festivalen. Sanna och Peter satsar större. Större lokal, fler workshopledare, fler möjligheter att mötas.

Det är så härligt att möta två personer som älskar vad de gör. Det är som att jag kan känna deras glöd bara genom att sitta en meter i från dem… och i det här poddavsnittet berättar de mer om festivalen och vad du kan förvänta dig att få om du kommer. Kanske du går från att ha en förutfattad mening av vad tantra kan vara, till att få en egen erfarenhet, som inte alls stämmer med det du trodde?

Här kan du köpa din biljett till festivalen.
Download

Charlottepodden - tankar om livet, kroppen, kärleken, döden, utmaningarna, det som är större eller mindre än oss. Angelägna samtal med och från kärlekskrigaren Charlotte Cronquist. Ännu utan tagline. Men den kommer. En podd för dig som vill vill leva fullt ut och som inser att ditt liv innebär både ljus, mörker och en och annan småtråkig stund.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

PS: Det finns ett fåtal platser kvar till parkursen Lekfull tantra 6-7 april i Stockholm. 

Related

tantra 2395854067414460914

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item