charlottecronquist

Lekfull tantra: Så här kan du göra för att njuta längre

Övning ur boken "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet". 

Vad krävs för att din kropp ska känna njutning?
Att du rör vid erogena zoner på ett särskilt sätt?
Att du har penetrerande sex?
Att du vet att beröringens syfte är att nå orgasm?
Eller längtar kroppen din efter något annat?

Visst är det helt fantastiskt med explosioner, blixtar och dunder? När kroppen reagerar så det står härliga till. När orgasmerna skvätter omkring dig.
Och det finns så mycket mer än vattenfall och stormvindar, det finns så mycket mer än stimulering som syftar till att väcka åtrån så snabbt som möjligt.

Det är möjligt att minska tempot. Att njuta av lättare beröring. Av sinnligheten i handen. Att vara där i ögonblicket och lägga märke till hur kroppen reagerar på en smekning - oavsett om det är du som smeker eller någon annan.

Det blir sätt att komma tillbaka till varande, prestationsfrihet och stilla njutning - som kan byggas upp för att långsamt bli större och som till slut kan göra att hela du blir njutning, blir orgasmisk, blir ett med något som är större än du.

Det är möjligt att locka fram både långsamhet och intensitet, kåthet och stillhet, vibration och sensualitet... men det kan kräva lite träning.

När jag var helt målorienterad - försten till orgasm vinner, så tappade jag ofta bort den mer subtila och stillsamma njutningen. Jag kunde vara otålig, jag ville i mål och varför skulle jag behöva springa ett Marathon om det räckte med ett 400-meters lopp?

Det jag behövde göra var att - på riktigt - hitta tillbaka till kroppen igen. Känna den. Lägga märke till vad som hände i den. Öka känsligheten. Och det gjorde - och gör - jag genom att öka min kroppsmedvetenhet. Den enkla övningen överst i inlägget är något du kan göra varje dag. Du kan ge det några få minuter och börja lägga märke till vad som faktiskt händer i dig när du långsamt smeker din hand. 
Övningen är en av ett 50-tal som finns i boken "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet" - som är ett av mina bidrag till att du ska få ett mer stimulerande sexliv - men som också ger dig nycklar till ett relationsliv med öppen kommunikation och där du törs vara den du är.


Du kan köpa boken direkt av mig - då får du en personlig kärlekshälsning. Enklast gör du det genom att swisha 270 kr (porto inkluderat) till . 1234 76 22 09 och ange din postadress. (Du kan också köpa den via min hemsida.)
Eller du kan köpa den hos nätbokhandlarna. Då missar du den personliga hälsningen och jag får lite mindre i plånboken - men du får den bok som du kan få stor nytta av.
Boken finns också som e-bok och du kan köpa den i min webbshop eller hos nätbokhandlarna. 

Hoppas du får en underbar dag!



Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer 

Related

sexualitet 5352344976693792546

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Jamenja! Tror verkligen att du har rätt med att prestationshetsen kanske inte alltid ger mest. Så tänker jag inom träning också till exempel ...

    Spännande med övningen! Gillar. TACK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är som med det mesta - det börjar med dig själv <3

      Radera
  2. Lekte med just denna övningen senaste helgen. Fint. Att få utforska. Och utforskas. På ett så sinnligt och alltjämt "säkert" vis, om du förstår vad jag menar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju så härligt när gränserna både är tydliga och bejakade... och när möjligheten att ombestämma sig också finns.

      Radera
  3. Ja det är ju inte alltid bra att ha vinnarskalle ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frågan är vem som vinner... den som tar det långsamt kommer att få större utväxling...

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item