charlottecronquist

Jag är uppfylld av kärlek efter Stockholm tantrafestival
Det stora rummet är fyllt av människor som vill vara med på min workshop ”Playful tantra” på Stockholm tantrafestival.
Jag känner energin i rummet. Det pirrar.
Jag blundar en liten stund, känner in mig själv och rummet.
Så drar jag igång musiken - workshoppen har startat!

Vi är mer än 60 personer i rummet, alla står upp och dansar till låten ”Happy”, först låter vi kroppen dansa oss, ögonen är fortfarande slutna, sedan öppnar vi dem och börjar dansa runt för att möta andra människor i rummet.
Jag har headsetet på mig, och ger glada instruktioner på engelska.
Det är något så fantastiskt att möta människor som har lekt och tränat tantra en hel helg. Det är underbart både att möta dem som har mycket erfarenhet av tantra, dem som är totala nybörjare, och de som befinner sig någonstans mitt emellan.
Somliga i den stora salen känner mig sedan tidigare, vissa ”känner” mig genom mina poddar eller annat jag delar i sociala medier. 
Jag har inget manus för workshoppen, jag har inte ens ett schema. Det jag har är en intention och idéer om vilka övningar som kan passa gruppen. Och jag vet att vi ska börja dansa till ”Happy” - för att den symboliserar den livsglädje jag har - som jag också vill sprida till fler.
När jag går runt i rummet, småpratar jag i headsetet, uppmuntrar deltagarna att vara riktigt närvarande, att vara lekfulla, att uppleva sina sinnen och känslor. Vad jag ska säga vet jag inte i förhand, jag litar på att orden kommer. Och detta är en del av magin. Ju mer tilltro jag har till att orden kommer i det här dansande flödet… desto enklare är det.
Det är som att jag befinner mig i en stor pool av närvaro, där det mesta känns självklart och jag känner mig både trygg och upprymd på en och samma gång. 
Det är något så magiskt att hålla space för och leda en grupp och samtidigt ha känslan av att jag är vägledd av något som är större än jag, något jag kan vila i. 
Det skapar en slags härlig spänning, en energi, där allt känns möjligt och det får fritt utlopp när jag leder deltagare genom övningarna. Orden är där. Energin är där. Jag tar emot. Jag förundras och känner tacksamhet… och så fantastiskt levande!
Sedan är frågan hur jag ska avsluta denna workshop, som ligger sist i programmet. Vad behöver just dessa människor just nu. Och så bara vet jag att vi ska göra en kärlekstunnel. Det innebär att deltagarna ställer sig på två led mitt emot varandra, medan en person i taget långsamt vandrar genom tunneln och får vackra ord och beröring och i slutet av tunneln står jag och tar emot dem. Att möta så många människor på det sättet är helt fantastiskt. Alla har sin egen utstrålning. Alla är sin egen blomma. Och samtidigt bildar vi en äng av dessa blommor och jag bara upplever hur rummet är fyllt av kärlek. I de ögonblicken vet jag varför jag är en kärlekskrigare.

Om mindre än två veckor sker höstens sista lekfull tantra-kurs i Bromma. Det finns några få platser kvar. Tänk om en är din?
Enklaste sättet att få en plats är att swisha 2500:- till 1234 76 22 09 och ange din e-postadress, så får du ett välkomstbrev när du har betalat.

I dag är jag extra mycket kärlekskrigare!!!

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer 


Related

världen 1112122175520172823

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Jag älskar att röra mig till musik och med någon som leder mig med sina ord. Låter som en trolsk stämning i rummet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker också att det är härligt att vara i ett flöde bland många människor som ler mot dig... att det är förlösande...

   Radera
 2. Vad härligt med både musik och att möta människor som du gör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är speciellt härligt när det känns som att jag är buren av något som är större än jag.

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item