charlottecronquist

Vill du träna tantra med din partner? Nu kommer privatkurserna

Om du vill komma riktigt nära din partner och är nyfiken på tantra, erbjuder vi privatkurser, som är designade för par. För nybörjare är det bra att börja med introduktionskursen, där ni får pröva några enkla tantriska grundövningar. Alla kurser har som syfte att öka närvaron med dig själv och din partner och att förbättra förmågan att känna och uppleva ögonblicket.

När du tränar tantra övar du upp förmågan att leva livet just nu, du kommer att bli mer uppmärksam på dina sinnesförnimmelser och din kropp. Dessutom kan du träna upp förmågan att känna din sexuella energi och upptäcka njutningen i ögonkontakt och beröring, och magin som kan uppstå med hjälp av andning, ljud och rörelse.

Allting som sker i kurserna, görs självklart med samtycke. Dessutom är det bra att ha en lekfull attityd. De flesta av övningarna finns beskrivna i boken “Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet.”

Varje kurstillfälle inleds med en kort meditation, för att du ska landa i kroppen och i det tantriska rummet. 

De här kurserna finns just nu

Det känns spännande att nu erbjuda privata tantrakurser för par tillsammans med min partner Staffan. Tillsammans skapar vi ett spejs där ni kan växa i trygghet.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answerRelated

sexualitet 4954937119246966030

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Varmt lycka till med dina kurser! Välden behöver mer kärlek och självkännedom. <3

    SvaraRadera
  2. Ja vi är nog många som behöver träna på att vara mer uppmärksamma på sinnesförnimmelser och våra kroppar för att njuta i nuet.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item