charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 11: Närvaro är en grundbult



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 13 "Närvaro är en grundbult" Som handlar om att möta njutning i ögonblicket. Dagens kärleksklapp är Skypecoaching med bra rabatt!



"I en tantrisk kärleksakt upplever jag ett skifte. En röst i mitt huvud viskar att det är skönt precis just nu. Samma mening upprepas flera gånger och det sker en kedjereaktion i min kropp, den mjuknar och hela jag uppfylls av upplevelsen som pågår. Nuet är allt, tanken på vad som kan komma senare är borta, strävan är borta, otåligheten är borta, ivern att komma vidare är borta.
Då upptäcker jag något magiskt. När jag tillåter mig att uppleva att det verkligen är skönt just nu och att jag inte behöver komma någonstans, att det är bra, att jag njuter, så blir mina kroppsliga förnimmelser starkare. Njutningen skruvas upp och jag är där. Det är ungefär som att vrida upp lågan på en gasspis. Kroppen är mjuk, hela jag är mjuk och elden i min kropp finns där, utan att något mer behöver ske. Det är så oväntat och starkt att jag nästan hoppar till. Upplevelsen ger mig en insikt om hur lätt det är att gå miste om det värdefulla i livet, att det kan glida förbi, bara för att tanken är ett litet steg före kroppen, och att det finns så många möjligheter att njuta av ögonblicket som jag har tappat bort, för att jag mentalt har blickat en liten stund framåt, eller bara en ögonblinkning framåt.

När jag släpper taget om vad som ska komma och från djupet av mig själv upplever det som sker, upptäcker jag en delvis ny värld och jag tänker ”Men var det så här enkelt, varför har jag varken fattat eller upplevt det tidigare”.
Jag försöker att med ord beskriva något som sker inuti mig. Ibland är det som att orden är för små för att förmedla dessa upplevelser. Det handlar om ganska subtila förändringar, men wow, vilken skillnad jag upplever och det känns i hela mig. Det är underbart att känna denna avslappning, tryggheten, upplevelsen av att allt är bra, just nu, oavsett vad som händer i nästa sekund. Det har gett mig ännu en nyckel in till hur livet kan upplevas.
När jag upplever kraften i ögonblicket inser jag att jag kan överföra detta förhållningssätt till andra delar av livet. Jag kan oftare förvandla livet till en meditation, där jag möter stunden, är mer medveten om mina sinnesintryck och där jag väljer att vara närvarande. " 

Köp 45 minuter Skypecoaching för endast 500:- (normalt 750:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 11DEC för att få rabatten. Här hittar du coachingen i webbshoppen:


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 2318201521850270497

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Fint att vara i nuet och ge sin hän och bara njuta ❤

    SvaraRadera
  2. Ja alltså... jag har att öva på, det är allt jag kan säga! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Övning ger färdighet, som det gamla ordspråket säger.

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item