charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 22: Magi kan uppstå när du släpper taget!



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 32 "Släppa taget" och det beskriver hur Charlotte har övat upp den förmågan! Hur härligt som helst. Dagens kärleksklapp är onlinekursen Lekfull tantra till halva priset. 

"Nuförtiden tillåter jag mig att släppa taget allt mer och allt oftare. Det är fascinerande att lägga märke till vad som då kan ske i kroppen. Den sexuella energin, som jag ofta upplever som en vibration, får friare spelutrymme i min kropp. Vad som kommer att hända då vet jag inte på förhand.

Så här kan det kännas:
Jag sitter lugnt och stilla på en bänk omgiven av vänner. Det är lite ruggigt och småkallt, men samtalet är varmt. En ny person kommer till sällskapet och sätter sig vid bänken bredvid min. Vi hälsar och våra händer snuddar vid varandras. Jag har aldrig sett denna människa tidigare. Vi börjar småprata lite och jag märker hur kroppens energi börjar svänga, hela mitt väsen börjar vibrera. Jag fortsätter samtala, samtidigt som jag känner hur energin byggs upp i kroppen.

Det finns ingen kroppskontakt, men däremot en energimässig kontakt som är där ögonblickligen. Efter en liten stund sitter jag och flämtar och undrar vad det är som händer med mig. När hens arm snuddar vid min känns det som att jag exploderar. Jag bevittnar hur vibrationen tar över. Jag undrar om det är möjligt att kroppar har en egen intelligens och i denna stund tänker jag att så är det.

Vad behöver du göra för att känna vibrationen i dig? Hur gör du när du känner att kroppens energi börjar svänga i mötet med en annan människa? Törs du ta ett steg framåt och ta för dig av livet, eller väljer du att avvakta lite?

När jag tar stegen framåt, när jag följer vibrationen, är jag sällan rädd, för då är det ofta så uppenbart att den är ömsesidig och att det inte finns något att vara rädd för. Utom möjligen att njuta oförskämt mycket. "

Köp Lekfull tantra online för bara 250:- (normalt 500:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 22DEC för att få rabatten. Här hittar du onlinekursen i webbshoppen:

OBS! Kom ihåg att ladda ner dem till din dator i samband med köpet. 


BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 4249729203021065674

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item