charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 8: Mannens kön



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 10 "Mannens kön" och en övning som passar män som vill bli mer tantriska. Dagens kärleksklapp är "kursen "Lekfull tantra online" för halva priset. 


"Älska din lingam! Det är rätt fantastiskt att tänka sig att mannen, i en enda ejakulation kan spruta ut spermier som skulle kunna skapa miljarder människor. Vilken styrka och energi det finns där! Så om du är kvinna, visa att du gillar och uppskattar lingam, annars kan mannen se det som att du tycker att hela han är dålig. Bidra till att män tar tillbaka sin styrka, glädje, vildhet och den värdighet som finns i lingam!
Men varför ska du som man spruta mindre ofta? Vad är meningen med det? Jo, det handlar om energi och energinivåer. När en man fått utlösning blir han i regel trött och nöjd och det dröjer innan sexlusten kommer tillbaka. Ju äldre du är, desto längre tid tar det. I tantra brukar en säga att det tar upp till tre veckor innan lusten är tillbaka på normal nivå. När du låter bli att spruta håller du kvar den höga energinivån och har förmågan att älska länge!
Öva: Väck energiormen
Som man kan du lära dig att bli orgasmisk och få helkroppsorgasmer. Ett första steg kan vara att onanera på nya sätt, med intentionen att få igång den sexuella energin i kroppen. Läs igenom det här förslaget till övning och anpassa den sedan så att den känns naturlig att göra för dig.
Se till att du är på en plats där du kan leka med dig själv en stund, utan att bli störd.
1. Smek din lingam långsamt med mjuk beröring. Låt din kåthet födas i beröringen med lingam. Ta djupa andetag för att underlätta för den sexuella energin att röra sig i hela kroppen.
2. Smek din lingam tills du är riktigt upphetsad, men sluta i god tid innan du kommit till ”point of no return”. 
3. Flytta ditt fokus från lingam och låt dina händer smeka andra delar av kroppen och lägg märke till hur energin sprider sig. Eller fortsätt att smeka lingam, men ändra handens rörelser så att du trycker mot roten och mellangården, för att minska intensiteten.
4. När du smeker dig själv, föreställ dig att du har en energiorm ungefär vid svanskotan och låt den slingra sig upp genom kroppen.
5. För en stund kan du hålla ena handen på toppen av ditt huvud och den andra vid mellangården och uppleva att energin rör sig mellan dessa punkter.
6. För sedan tillbaka ena handen på lingam och föreställ dig att energin kan forsa från lingam och ända upp till huvudet. När du är hyfsat upphetsat koncentrera dig på att skicka energin upp genom kroppen istället för att fokusera på den lokala njutningen i lingam.
7. Släpp tanken på att ha ett mål och öppna för tanken att du kan bli orgasmisk i varje cell. Om du slappnar av när du börjar närma dig utlösning, så hjälper det dig att skicka den sexuella energin uppåt mot huvudet.
8. Avsluta genom att smeka din kropp lugnt och metodiskt en liten stund. Ligg sedan stilla och andas och lägg märke till vilka förnimmelser du har i kroppen."



Köp Lekfull tantra online för bara 250:- (normalt 500:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 8DEC för att få rabatten. Här hittar du onlinekursen i webbshoppen:

OBS! Kom ihåg att ladda ner dem till din dator i samband med köpet. 

BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer



Related

sexualitet 4401918481486378808

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item