charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 9: Kvinnans kön - en påminnelse om hennes förmågor!



Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

I dag får du ett avsnitt ur kapitel 11 Kvinnanss kön" som handlar om vår förmåga att njuta. Dagens kärleksklapp är e-boken "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft" för halva priset. Själva processen att skriva den boken bidrog till att jag i dag är vän med mitt kön, min sexualitet och mitt liv!


"Du som är kvinna har så många möjligheter att njuta och det beror på att du kan känna njutning inte bara i könet, utan i hela kroppen och i hjärnan. Det går att säga att kvinnans njutning är holistisk och att den också känns genom ett nät av nerver, trådar, körtlar och hormonell respons. Förutom klitorisområdet är det viktigt att nämna också g-området och livmodertappen. Dessutom finns det en nerv vid korsbenet som hjälper dig att få orgasm inuti vagina.
G-området, som känns lite som en tvättbräda, sitter på vaginans insida – du kan känna den om du stoppar in ett finger eller två och trycker mot magen. När du är kåt så sväller g-området och blir mer känsligt. När du kan slappna av i det här området, blir det lättare för dig att få fontänorgasmer.

Livmodertappen är väldigt känslig och om du inte är van att bli berörd där kan det till en början göra ont. Men när livmodertappen är mjuk kan du bli mångorgasmisk och få djupa orgasmer vid beröring. Här kan du bli så kåt att du tappar kontrollen och blir som ett djur eller kanske tillåter gudinnan i dig att vakna. För att nå den djupa njutningen behöver du släppa taget."

Köp e-boken Ingen skam i kroppen för bara 100:- (normalt 200:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 9DEC för att få rabatten. Här hittar du e-boken i webbshoppen:

OBS! Kom ihåg att ladda ner dem till din dator i samband med köpet. 

BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 3525095411884210570

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Tänk så helt j-a sensationellt fantastisk kroppen är!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javissst, eller hur! Det är ju ett skäl till att ägna den mer uppmärksamhet, omtanke och kärlek <3

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item