charlottecronquist

Meditation 16 mars 2020: Skicka kärlek!När jag lyssnade till mitt hjärta i morse sa det: Skicka kärlek! Så jag följde impulsen och delar med mig av en enkel meditation, där du både kan fylla på med kärlek och skicka kärlek vidare till andra. Det är min övertygelse att det är oerhört viktigt att se att vi är i det som sker tillsammans, och att det är tillsammans, vi kan lösa kriserna - även när detta kräver uppoffringar som social distansering. Gör gärna den här meditationen många gånger och dela med dig av din kärlek.
Charlotte Cronquist är kärlekskrigare och vill bidra till en värld där rädsla tar mindre plats och där vi visar kärlek till varandra i ord, tanke och handling - och där kärleken också omfattar allt det som omger oss - inklusive jorden vi lever på, växter, djur och människor. Vi är ömsesidigt beroende av varandra - Låt oss göra det till något vackert och hoppfullt.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 5308126742047101617

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Heja dig - att följa dina impulser, och sen agera på dem, det är en av de saker du verkligen äger på.

    Sprid kärlek så kärlekskrigare du är!
    💚

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item