charlottecronquist

41. Fastnar du i perfektionsfällan? #charlottepodden

teckning acceptance Charlotte Cronquist


Ställer du krav på dig att vara perfekt? Och vem är du då perfekt i relation till? Genom mitt liv har jag hunnit reflektera mycket kring det. Hos just mig tror jag den där strävan handlar om att få en plats i flocken, att få vara med i gemenskapen. Och då trodde jag att jag behövde vara en perfekt och duktig flicka.

Men tänk om det finns andra saker att sträva mot? Som självacceptans. I det här avsnittet av #charlottepodden reflekterar jag kring perfektion och självacceptans och du får också en övning i slutet av programmet.

Jag läser också ett kapitel ur min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap" - den kan du självklart köpa på min hemsida: https://www.charlottecronquist.org/shop
Jag vill hjälpa dig!

Charlottepodden är ett av mina bidra till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.
Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du för lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.


Du kan hjälpa mig!

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.


Tack för att du har läst ända hit. Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

charlottepodden 3734753020002775027

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Oh, så härligt att du hittade den där meningen om perfektion och imperfektion. Som jag - som så mycket annat - skrivit som en påminnelse till mig själv!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item