charlottecronquist

Tantratips 36: Möt stjärnhimlen


Nyligen var jag på Gotland och hade ett fantastiskt möte med stjärnhimlen.

Tänk dig att det är en tropisk natt och helt stjärnklart.

Det är inga stadsljus i närheten, så stjärnhimlen kan verkligen glittra där uppe.

Och så ser jag hela Vintergatan.

Och det känns som att jag är uppfylld av stjärnorna.

Så jag lägger mig utanför tältet och bara ser upp. Stora delar av mig är där med stjärnhimlen, men jag känner också hur jag är förenad med Moder Jord.

Det är en helt makalös upplevelse.

Och jag hoppas att du kan hitta möten med naturen, med allt det som är större än oss, och lägga märke till vad du upplever i stunden. 

I filmen berättar jag lite mer.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantratips 4194905896488542922

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Hej, jag är NIRA SHALOM, jag är här ute för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig till en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och också hur jag behövde få jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt plats där jag kommer att få mitt hjärtebegär utan någon biverkning. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts, Under de närmaste två dagarna ringde min kärlek till mig i telefon och sa ledsen för att jag levde mig innan nu och även nästa vecka efter att min kärlek kallade mig till ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att tillgodose mitt hjärtebegär. Baba Wale är specialist på all slags förtrollning och god magi. Om du behöver någon form av hjälpkontakter, Baba Wale, på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tack mig senare

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item