charlottecronquist

83. Anna-Karin Redin: "Jag är Sanna Lind". #charlottepodden


 

För några år sedan började Anna-Karin Redin skriva erotiska noveller. Det är hon säkert inte ensam om. Det som skiljer Anna-Karin från de flesta andra är att hon valt att ge ut dem och att hon skapat ett alter ego: Sanna Lind.

En dag får Anna-Karin Redin en erotisk fantasi i sitt huvud, i en situation där hon har tillgång till sin anteckningsbok. Något gör att hon börjar teckna ner fantasin och lite senare har hon skrivit sin första erotiska novell.

Det innebär att Anna-Karin snabbt gick från tanke till handling. Berättelsen fanns i henne och hon skrev ner den. Lite i taget kom nya berättelser och hon fortsatte att skriva ner dem.

Och någon gång under den här processen får hon idén att sprida novellerna till fler. Tänk om hon skulle ge ut dem? Tänk om hon skulle tala in dem?

När hon bestämmer sig för att göra novellerna mer publika, väljer hon samtidigt ett författarnamn till berättelserna. De skrivs av Sanna Lind. Då hade Anna-Karin ett behov av att vara hemlig. Hon är medveten om att erotik kan vara ett tabubelagt område. Och hur skulle omgivningen reagera om de visste att det var just hon som är Sanna Lind?

I år har hon tagit steget till att avslöja kvinnan bakom Sanna Lind. Det är verkligen Anna-Karin Redin som skriver berättelser som "Skogen, "Tåget" och "Snickaren". Hon medverkade på bokmässan i Göteborg tillsammans med Irene Andersson ("Kvinnans tao") och det kändes pirrigt och bra att stå där, synlig som Anna-Karin.

Lyssna på samtalet mellan Anna-Karin Redin och mig, i den första poddintervju där Anna-Karin berättar om hur Sanna och berättelserna kom till.

Du kan också vara en del av den värld hon skapar. Nu under hösten har Anna-Karin startat en community på Patreon, där hennes följare, mot en liten månadspeng kan läsa och lyssna. Här hittar du Arrowheart på Patreon.

 

JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.

Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit.

Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer


Related

charlottepodden 8338154286562732884

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item