charlotterudenstam

Festivaltider.

Snart är det dags igen. Årets sexsibilityfestival drar igång fredag den 16 juli. Jag minns hur det var förra gången, första gången, ungefär ...

Snart är det dags igen. Årets sexsibilityfestival drar igång fredag den 16 juli. Jag minns hur det var förra gången, första gången, ungefär vid samma tid i juli. Det var en samling människor som ville njuta av livet tillsammans, som ville leka och busa, utforska och lära känna sig själva mer. Som ville känna sommarnatten smeka dem. Som ville dansa tätt. Som ville testa tantraövningar. Eller som ville möta mörker och ljus inom sig själva. Till och med ett hedniskt bröllop hanns med.
När jag skriver detta strålar solen över Skåne. Jag hoppas solen följer med till Skeppsudden. För då blir det verkligen fridens lustgård, som det står på någon skylt där uppe.
Alexander och jag kommer att hålla workshop. Den blir på temat att släppa skammen och känna dig mer fri. Vi kommer troligen också att visa ett fantastiskt bildspel och sälja massor med böcker.
Är Alexander på det humöret, och det är nog inte så svårt att få honom till det, kommer han att fittografera de kvinnor som vill vara med  vaginarts. Förra året fick kvinnorna nästan ta kölapp. Du vet väl hur fin konsten blir? Annars får du väl ta ett varv på vaginarts nu!
Liksom förra året är det Lorenzo Stiernquist som står som värd för festivalen. Outtröttliga Lorenzo. På hans hemsida kan du hitta allt du behöver veta. 
Det skulle vara så roligt att möta dig på Skeppsudden om tio dagar!

Related

vaginarts.com 6198522107704261920

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item