charlotterudenstam

Gudomligt sex. Kalendern lucka 2. Låt din sexuella energi cirkulera.


Du kanske inte ens tänker på hur du andas?
Du kanske inte vet att det finns många sätt att andas på och att olika slags andning kan ge olika resultat?
I frigörande andning kan du nå djupet av dig själv.
Men det finns enklare sätt att andas, för att få fart på din sexuella energi.
I dag får du möjlighet att testa cirkelandning.Du kan faktiskt andas dig till orgasm. Genom medveten andning får du också större kontakt med dig själv. Du blir mer närvarande. Du kommer hit. Du är här och nu.
Ska du ha riktigt sjyst sex är det bra att vara med, att känna det som känns, att uppleva alla sensationer och förnimmelser inom dig.

Att utforska sexualiteten är lite som att komma till ett smörgåsbord och inte bara äta skinkan... Vissa saker har subtil smak, annat är mer pang på. För att uppskatta de olika smakerna behöver du dels smaka, men också träna, i olika tempo

Grunden är andning, eftersom den bidrar till att få igång din sexuella energi.

Här är en av de andningstekniker som tantraläraren Barbara Carrellas bjuder på i den fantastiska boken (läs den, köp den): Urban Tantra.

Barbara rekommenderar att du gör den här andningen 5-10 minuter åt gången - och gärna dagligen.

Cirkelandning

Det viktigaste med cirkelandningen är att du andas kontinuerligt, alltså utan att göra en paus mellan inandning och utandning. Inandningen övergår helt enkelt i en utandning och du låter det ske utan att anstränga dig. Du kan andas på det här sättet när du sitter, ligger eller står upp.
1. Andas mjukt in genom munnen, låt käkarna slappna av och ha dina läppar något åtskilda.
2. Känn att du är öppen i bakre delen av halsen och att du är avslappnad. Försök inte tvinga fram andningen. Du får lägga ner lite mer energi på inandningen än på utandningen, som mest sker av sig själv.
3. Föreställ dig att du andas i en cirkel. Alltså att du föreställer dig att du tar ner luften ner i magen, ända ner till ditt kön och låter den cirkulera upp längs ryggen och så tillbaka till munnen igen. (eller åt andra hållet).Den här andningstekniken är väldigt bra för att cirkulera sexuell energi, både inom dig själv och tillsammans med någon annan. Med hjälp av den här tekniken bygger du upp och flyttar energi och den kan göra att du känner mer - både fysiskt och känslomässigt.

Sugen på att meditera för att frigöra din sexuella kraft? Här finns möjligheten.
Missade du gårdagens avsnitt av kalendern? Varsågod.

Related

adventskalender 2014 7588424835426881596

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item