charlotterudenstam

Möt dofterna. Meditationer om kärlek 83.I dag kommer den andra i serien sinnesmeditationer.  Hur blir din värld när du är stilla och samtidigt är koncentrerad på ett av dina sinnen? Lite av mindfullness vill jag, med andra ord, erbjud dig. Idag är det tid att fokusera ditt luktsinne.
Jag har illustrerat dagens meditation med en försommardoft som jag älskar. Liljekonvaljen. När jag känner den doften så kan jag förflyttas i tid och rum - och samtidigt känna mig närvarande i sinnet...
Så gör gärna just den här meditationen samtidigt som du doftar på något. Eller att du rent av aktiverar ditt doftsinne genom en långsam promenad utomhus, där du möter olika dofter. Ägna 10-15 minuter åt denna meditation. Pröva om det känns på olika sätt att ta emot doftintrycken med slutna, respektive öppna ögon. 


Lycka till!


Charlotte Rudenstam deltar i #blogg100 för tredje året i rad.
Hon är coachförfattare och föreläsare som vill bidra till att du älskar livet.
Hon har skrivit böcker som ”100 % Charlotte – Ta ditt inre ledarskap” och
I år väljer hon att bjuda på 100 meditationer om kärlek. Ibland som en text, ibland som en liten film, ibland på något annat sätt.

Related

meditation 3842864646299707464

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item