charlotterudenstam

Sex en motorväg till gud.

Tänk dig att du befinner dig väldigt nära en annan människa. Ni älskar. Och plötsligt upptäcker du att du är både där och någon helt annan...Tänk dig att du befinner dig väldigt nära en annan människa.
Ni älskar.
Och plötsligt upptäcker du att du är både där och någon helt annan stans…
... på väg till Gud, eller vad du nu vill kalla det för.

Nästan varje morgon mediterar jag stilla. En gång varannan vecka går jag på vägledd meditation. Då och då leder jag meditationer för gudinnor. Varannan kväll gör jag orgasmisk meditation.

Och alla de här grejerna (och säkert en del annat också) har inneburit att jag känner energiflödet i min kropp allt tydligare. Tidigare kände jag det mest i händerna, men nu kan jag ganska lätt känna det i hela kroppen.

Jag kan dels aktivera det själv, men också blir aktiverad, till exempel när vid beröring – och den beröringen behöver inte vara sexuell. Energin kan kännas så stark att jag skakar, men den kan också vara mer subtil. Jag kan känna som en darrning går genom min kropp, men när jag ber Alexander känna, så känns den liksom inte till honom.

Det är som att mitt energifält blir starkare…. Eller så är det bara det att jag lärt mig känna det och börjar lära mig sätt att låta energin flöda mer.

När jag var på soundhealing för ett tag sedan kändes det som att jag låt direkt på jordens magma och hela kroppen fylldes med behaglig varm energi. Och det var fysiska förnimmelser. Även om situationen var drömlik fanns förnimmelsen där och nu kommer den allt oftare.

Självklart påverkar det här mitt sexliv också. För ett par år sedan gick vi på en tantrakurs där det kändes som att jag hade sex med universum. Det var en otroligt läcker känsla. Det var jag och universum. Sedan dess har jag varit med om det flera gånger. Och häromdagen så hade jag sex med universum och med Alexander samtidigt. Nu var det inte bara jag och universum, Alexander var också med. Det var alltså en känsla av att både känna honom och som att min vagina var hela universum. Så vi var både i vårt sovrum och ute i universum samtidigt. En stark känsla, som jag vågade vara kvar i en stund.

Och när det närmade sig orgasm kändes det som att jag gick genom flera nivåer, uppåt, uppåt, genom alla chakran och ännu högre och känslan var att jag var ute på den motorväg som Johan Ekenberg brukar tala om och att jag kom så långt som till Guds port. Jag var helt omgiven av ljus och det kändes samtidigt som att jag var ett uns ifrån Gud (Existensen/Skaparen/Gudinnan var du föredrar att kalla det). Och det pågick en lång stund.

Och jag tänker vad mycket som ryms i våra kroppar. Så starka förnimmelser. Sådan närvaro. Sådana dimensioner.

I dag kan jag inte ge något recept på hur du ska nå dit. Men jag tror att de här ingredienserna är bra att ha med: Närvaro och meditation. Och jag har märkt att jag kommer djupare (eller högre) med tiden. Alltså, antingen genom lång långsam penetration, eller genom att först ägna mig åt långsamma smekningar, kärleksfull massage, leksam beröring under en ganska lång stund.


Related

sex 8422007639847562831

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item