charlotterudenstam

Kom med och kramas i flera svenska städer på KRAm-dagen, 21 januari 2016Tänk dig en värld där det är mer plats för kärlek, vänskap och gemenskap.
En sådan värld vill jag vara med och bidra till.
En värld där vi är mindre rädda att vara oss själva och vågar följa vårt hjärtas röst.
I den världen vågar vi komma närmare.
Därför skapar en grupp människor kram-manifestatoner i flera svenska städer den 21 januari, på internationella kramdagen. Frågan är om du vågar komma närmare dig själv, eller andra.


För andra året i rad har Patrik Deijenstedt på Meeting Bliss i Göteborg tagit initiativ till kramflashmobbar i flera svenska storstäder.

Om du kommer till Centralstationen i Stockholm, Uppsala, Lund, Karlstad, BoråsGöteborg eller Malmö klockan 17.30 (ibland 18) nästa torsdag (klicka på stadsnamnen för att komma till FB-eventen, som beskriver närmare var, när och hur)
kommer du att få bevittna … eller kanske delta i … årets  kram-flashmobb på självaste KRAM-dagen.
Jag ser såå mycket fram emot det.
Det är fantastiskt att möta den glädje och entusiasm initiativet föder. En riktigt wow-känsla fyller mig


En flashmobb sker när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats och där gör någonting oväntat en kort stund och sedan skingras. Ett ögonblick i vinden. Ett ögonblick i tiden, för att manifestera något som känns viktigt.


Det vi vill bidra till är att skapa en värld där vi vågar komma närmare, där vi vågar säga ja till närhet. En kärleksfullare värld. Samtidigt blir det en perfekt avstamp på helgen.
Så är du intresserad av att vara med, ta kontakt med någon av flashmobbgrupperna på Facebook.


Eller kom direkt till någon av Centralstationerna och var med och kramas mitt i rusningstiden. De kramar du kommer att se eller delta i är långa kramar, mer än tre andetag långa, så att välmåendehormonet oxytocin hinner börjar sprida sig i kroppen. Du kommer att känna dig skön efteråt.

Behöver du ytterligare inspiration?
Här är filmen vi gjorde i samband med enkram-manifestation 2014:
Varmt välkommen för en dag i kramens tecken. För en dag, en stund, ett ögonblick för mer närhet, för mer kärlek i världen.

Så här kändes det efter den första kramflashmobben för min egen del. Då var jag en av arrangörerna, i år räcker det för mig att vara med och kramas - än vet jag inte i vilken stad, faktiskt. Befinner mig på resande fot i nästa vecka.


PS: Alla som är med kramar villigt.
PS igen: Det är till och med vetenskapligt bevisat att vi mår bra av beröring.Related

världen 2431832689344728733

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item