charlottecronquist

#45 100%-podden möter Eva Freya Cristiansson





Förra vintern blir jag bjuden till en fest, dit också Eva Cristiansson är bjuden. Vi är Facebookvänner, men har inte mötts. Så erbjuder Eva sig att skjutsa mig från t-banan till festen och under den korta åkturen hinner det kännas som att vi har känt varandra mycket länge.

Senare under 2015 kommer vi att spendera mycket tid tillsammans. En vecka under hösten delar vi rum under en retreat och det finns ögonblick då vi flamsar som rosiga tonåringar.

Jag minns särskilt i ett stort kursrum där Eva ställer sig upp med micken i hand och utbrister: Jag är Freya! Då syns den aspekten av henne så tydligt. Den nordiska kraftfulla gudinnan.

Under våra långa samtal har hon berättat en del om en för mig okänd värld, nämligen prästinnans värld och väg. Hon berättar om dragningen till något som både är urgammalt och samtidigt är högst levande i dag.

Hennes hem är fyllt av figurer och smycken i lera, många av dem som frodiga gudinnor och det är här någonstans det är lätt att hitta en av hennes passioner.

Fram till i juni arbetade hon på en förskola med många nyanlända barn och när du läser detta väntar hon på att starta sitt nya jobb som ateljerista.

Möt Eva Freya Cristiansson, en kvinna som vågar förverkliga sina drömmar.
Ta del av hennes konst på hemsidan, på Facebook eller på instagram.




Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.
Download


Om du visste vad stolt jag är över #100procentpodden - och nu kan du vara med och samskapa den, genom att bidra med 1 dollar per avsnitt. Jag berättar hur du gör lite längre ner i texten.

Tänk att jag i dag har min egen radioshow och egen tidning på nätet - och att jag producerar allt innehåll själv och dessutom klarar allt det tekniska.

Podden har funnits i ett år nu och det finns ungefär 50 avsnitt ut, varav en handfull på engelska. Det är så wow, liksom!

Samtidigt är det en utmaning att lägga så mycket tid och energi till en fritidssyssla. Jag har funderat mycket på hur jag ska kunna säkra projektets framtid - och kunna lägga arbetstid på detta hjärteprojekt.

Jag är tacksam för varenda kotte som lyssnar på podden, och det är flera tusen personer som gör det, jag blir så glad för all respons jag får, både från dem som jag möter i podden och från dig som lyssnar. Responsen ger mig energi att fortsätta.

Nu har jag äntligen hittat ett sätt som gör det möjligt för dig att vara med och samskapa #100procentpodden och det är genom att du bidrar med 1 dollar (eller mer) per avsnitt jag sänder. Det gör du med hjälp av tjänsten Patreon, som är ett enkelt sätt att stötta kreatörer i sociala medier. Du får gärna berätta om den här möjligheten för fler ... varje dollar gör skillnad för mig! Här kan du läsa lite mer ingående om vad patreon är och hur det går till.

Senare i sommar har du möjlighet att träffa mig, när jag ska sända 100%-podden live på tantrafestivalen på Ängsbacka 2-7 augusti. Jag kan dessutom erbjuda dig 10% rabatt på festivalbiljetten. Den får du genom att använda koden LUST16 (och den ger faktiskt rabatt på alla sommarens festivaler på Ängsbacka).

Här kan du läsa mer om tantrafestivalen. Här hittar du festivalbiljetterna.

Vill du lyssna på Lin Holmquist som är festivalgeneral för tantrafestivalen? Självklart är hon med i 100%-podden och talar tantra och njutning.

En av workshopledarna på festivalen är Estera Saraswati. Här kan du lyssna på denna tantragudinna från Polen.



Related

100%-podden 5895083088027573382

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item