charlottecronquist

Välkommen till yonikvällar i StockholmVilket är ditt första minne av att du tittade på din fitta?
Kvinnorna funderar en stund, somliga av dem har tydliga och tidiga minnesbilder medan andra säger:
– Det skedde först när jag var vuxen.
För en man gissar jag att det låter otroligt. Han som sett, rört vid och tittat på sin kuk sedan småbarnsåldern. Hur kommer det sig att flickor i alla åldrar vet så lite om sina kön?
Fitta betyder fuktig ängsmark. Yoni, det namn på kvinnokönet som används inom tantra beyder bland annat gudomlig passage. Visst är det vackert? Visst öppnar det för nya tankar? Visst känner du en sprittning av njutning bara vid dessa ord?
Hur kommer det sig då att vi pratar så lite om yonin, eller lyssnar på hennes berättelse? Hur kommer det sig att vi sällan talar om den skuld och skam som omgärdar yonin och kvinnans sexualitet?

Sedan hösten 2016 har jag bjudit in små grupper av kvinnor till mitt hem i Stockholm, för att skapa ett rum där det är möjligt att tala om och med våra fittor, titta nyfiket på dem, tala om allt från skam till njutning, tala om attityder till fitian och hur vi kan njuta mer, hur vi kan släppa taget om det som håller njutningen tillbaka.
Vi skapar en trygg atmosfär där vi genom samtal och lätt beröring talar om yonin, det allra heligaste och njuter av att kunna göra det tillsammans med några medsystrar.


Ett av skälen till att jag ordnar dessa kvällar är helt enkelt att det behövs. Min erfarenhet är att kvinnor (däribland jag själv) mår så mycket bättre när vi har en mer avslappnad och välkomnande relation till våra egna kön. Vi behöver släppa skuld och skam kring våra kön, för att kunna njuta av sex i synnerhet och livet i allmänhet.

I vår finns det tre möjligheter att vara med på en yonikväll - och jag tar emot sex kvinnor varje gång, för att skapa en trygg och intim miljö där deltagarna känner sig fria att tala om yonin.


Läs och anmäl dig genom att klicka på det datum som är mest intressant för dig.

Tisdag 21 mars 2017
Tisdag 25 april 2017
Tisdag 16 maj 2017Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

sexualitet 3999552510441370455

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item