charlottecronquist

#76 100%-podden möter Klas Hallberg

Det kliver in en värmlänning på Slottet och självklart är det lätt för mig att känna mig hemma, eftersom jag bodde i Värmland under min tidiga barndom. Och Klas tar genast med sig skrattet in i samtalet, det där skrattet med en klangbotten som ibland är svart, som ibland är allvarlig och som i bland skälver av livsglädje, av liv.

Klas Hallberg vill bidra till att du lever innan du dör och hans sätt att saluföra den idén är att uppmuntra människor till att hångla mer. I hans fall är hångel en metafor för livet och hur det kan levas. Inkluderas hångel kan livet blir lite mer kladdigt, opraktiskt... och levande... Det blir ett liv som inkluderar risker, känslor, insikter och rädslor.

I 20 år har Klas Hallberg fått människor att skratta hejdlöst och sätta skrattet i halsen. Alltså ett skratt som ibland kan vara smärtsamt i sin igenkänning och som har möjlighet att ge en massa aha-upplevelser. En slags personlig-utveckling-föreställningar i humorformat och där Klas själv ofta utsätter sig för risker... för att känna sig levande.

Nu möter du honom i 100%-podden och har du tur kommer du att se honom live i Hela Sverige hånglar - som jag är övertygad om kan vara en fantastisk energiinjektion under den mörka hösten.

Här kan du läsa mer om Klas Hallberg.

Här kan du köpa biljett till Hela Sverige hånglar.


Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.

DownloadPrenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar.

Så här gör du.


1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

100%-podden 1936318113767706662

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Hångla. Att komma lite närmare en annan människa än vad som är "enkelt, behagligt och bekvämt". Undrar om inte vissa blir trött på en då ibland, om inte även de har samma inställning till livet. Så att det bara inte är en ensidig insats?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag förstår det använder Klas hångel som en metafor för livet. Att leva fullt ut, ta risker ... och att det i första hand handlar om relationen till en själv... och kanske han använder just ordet hångel, för att vi kan minnas att det kan kännas lite jobbigt att hångla... precis som att se på sig själv i helfigur, att se sig själv med skuggor, ljus och det lite småtrista <3

   Radera
 2. Oh som jag längtar efter en lång cykelrunda när jag kan ha dig och Klas i lurarna till sällskap!

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item