charlottecronquist

Jag talar tantrasex i #stresspoddenI förra veckan fick jag besök av Maria Helander och Petra Sundqvist på stresspodden.
De vill tala med mig om tantrasex.
Det blev ett varmt, innerligt samtal fyllt med bubblande skratt.


Du kan lyssna på avsnittet här.

De senaste månaderna har jag vid ett par tillfällen blivit inbjuden till att tala om tantrasex i andras poddar. Det är verkligen så roligt. Jag vill ju vara med och bidra till att tantra ses som något enkelt, kul, naturligt och lekfullt - eller urryckt på ett annat sätt: Jag vill göra tantra mainstream.

Ett steg tog jag när jag välkomnade #stresspodden. Sveriges störsa podd om stress, med så där 50 000 lyssnare per avsnitt.

Även om jag självklart minns samtalet från förra veckan var det verkligen härligt att lyssna på avsnittet igen. Och om du är det minsta nyfiken på hur det går att koppla tantrasex till ett liv med mindre stress - lyssna!
Tyvärr hittade jag inte ett sätt att lägga ljudfilen direkt i blogginlägget, du får helt enkelt klicka på länken och lyssna hemma hos stresspodden.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Related

sexualitet 2524339196894586726

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Började lyssna - ska lyssna klart i veckan. Härligt att höra er skratta så innerligt och helhjärtat!

    SvaraRadera
  2. Wow det vill jag erkligen lyssna på. Tack för att du delar. Jag är nyfiken på tantra men har dålig koll så detta är heeelt perfekt. Puss

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item