charlottecronquist

13. Resan hem till mig själv, möt Dick Tärnhammar i #charlottepodden





Händer det att du blir nyfiken på en människa och vill veta mer?
Mig händer det hela tiden.
Ibland är det lite oklart vad som väcker nyfikenheten.
Med Dick Tärnhammar hade det att göra med rösten.

I de här tiderna med massor av sociala medier är det intressant att se vad som fångar mitt intresse. Ofta är det långt ifrån gulliga kattungar. Det handlar mer om att något, för en stund, talar till mitt hjärta. Jag lade märke till att Dick Tärnhammar dök upp i mitt flöde, för att jag såg honom sjunga med en vän. Och det var något bekant över honom. Jag tog kontakt, det bubblade i etern vid första samtalet. Det visade sig att vi hade setts på Raw man för något år sedan.
Sedan möttes vi för en hastig kram på Stockholm tantrafestival i maj. Och så, en svettig försommardag kom Dick hem till mig för ett samtal. Det blir ofta kraftfullt och magiskt att sätta igång inspelningen utan en färdigformulerad fråga.
Här, med Dick, valde jag att låta honom tala till punkt, att tillåta hans eftertänksamhet, att inte skynda på... och så sitter vi där... det finns både skratt och tårar i luften och jag är så glad över att få ta del av hans personliga berättelse om hur han började äga sitt liv.
Om du fortfarande upplever att du lever liksom någon annans liv, lyssna på Dick och se vad som händer i dig!
Berätta gärna för mig senare, eller i kommentarerna på bloggen! 

   #charlottepodden är fortfarande på något slags experimentstadium. Jag vet inte vart den tar vägen. Vet du personer som du tror passar i mitt format, ta kontakt!


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

charlottepodden 8006897611391595634

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Oh vilken härligt lockande invit att lyssna till detta ditt senaste avsnitt i #charlottepodden. Ska lyssna, låter som jag skulle kunna tycka mycket om avsnittet! <3

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item