charlottecronquist

Livselixir - en bok skriven av en vis kvinna

I natt drömde jag att min mamma publicerade sin första bok. Den hette ”Livselixir” och gavs ut på ett förlag som bara ger ut författare som fyllt 82 år. Ett förlag som bjuder världen på visdom. Den visdom som människor kan få i kraft av sin ålder. Och förlaget startade sin verksamhet redan år 1004!
När jag vaknade fanns många tankar där. Undrar var förlaget var grundat, med tanke på att vi skrev på runstenar vid den tiden? Undrar hur många böcker med livsvisdom som hunnit ges ut? Undrar hur världen skulle se ut om fler tog del av livsvisdom? Från människor som levt länge och som hunnit uppleva och reflektera mycket. Och självklart önskade jag få minst ett exemplar av mammas bok. ”Livselixir” - det låter spännande och jag skulle så gärna läsa vad som är mammas och andras livselixir.
Jag söker synonymer till livselixir och finner: livgivande kraft, trolldryck, underbart läkemedel, stimulans - och tänker att det stämmer på min mamma, som jag brukar kalla en häxa, i ordets allra mest kärleksfulla bemärkelse. Ordet kan användas både bildligt och bokstavligt.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Mina böcker och onlinekurser hittar du på

Related

kärlek 2837253833288421742

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Du... är det där kanske ett sätt för universum att få dig att inse att detta är en bok som behöver bli till och att du måhända kan förlösa den?

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item