charlottecronquist

43. "Tydlighet är snällhet" - ett tankespjärn från Helena Roth #charlottepodden
Vi träffades första gången på ett Master mind-möte i centrala Malmö. Det känns nästan som i ett annat liv. Det är som att vi båda hunnit ömsa skinn flera gånger sedan den gången, för kanske sju år sedan.
Som jag minns det brann Helena Roth då för #skolvåren. Hon twittrade oförtrutet om skolan och skolans roll, med ett brinnande engagemang. Åkte till Almedalen, twittrade och talade framtidens skola.
Helena Roth vet verkligen vad det är att tänka, tänka om och tänka nytt. Hon vrider och vänder på det hon läser om, talar om, hör om, engagerar sig i. Det är som att hon ibland är lugnet mitt i stormen och runt henne pågår så mycket aktivitet. Hon är med och bidrar till så mycket förändring. Och det är förmodligen varför en av hennes etiketter har blivit förändringsagent. 
Hon har också förmågan att satsa på sig själv, sin egen utveckling, och är en coach av Guds nåde. Men det var varken vänskapen, innerligheten mellan oss, hennes walk-and-talks eller hennes intensiva bloggande som gjorde att det kändes som NU vill jag poddprata med Helena.
Det var tankespjärn som födde och gödde tanken. Tankespjärn som blivit något av Helenas kännemärke (googla tankespjärn och se vad du får upp). Jag ville helt enkelt låta Helena tänka - och prata - någorlunda fritt om vad tankespjärn är och vad en tankespjärns-community kan bli.
Så möt Helena Roth i full blom, hör henne tala om tankespjärn och vad som födde idén om att jobba med tankespjärn. Möt delar av henne bortom masken, lite mer från insidan.

Och blir du nyfiken på Helena och på tankespjärn. Kolla här! 
Helena tillhör också dem som bloggar så gott som dagligen. Läs hennes inlägg här!
Och är du allmänt nyfiken på Helena (och kanske vill bli coachad eller lyssna på hennes poddar, kolla in hemsidan.

Jag vill hjälpa dig!

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du för lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.


Du kan hjälpa mig!

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.


Tack för att du har läst ända hit. Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer 

Related

charlottepodden 770668157633980718

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item