charlottecronquist

Veckans tantratips 30: Betrakta en kvinna


Det här är en oerhört vacker tantrameditation. För att du ska kunna göra den fullt ut krävs det två personer, där den ena är en kvinna. 

Meditationen är enkel, vacker och kan kännas läkande för den kvinna som är i centrum för uppmärksamheten.


Meditationen sker i två steg och pågår en timme. Ni kan välja att göra första steget eller båda.

Ha gärna någon mjuk bakgrundsmusik tillgänglig. Befinn er i en skön säng och låt rummet/platsen vara tillräckligt varm för att kvinnan ska kunna ligga naken.


Börja meditationen med att göra en namaste-hälsning till varandra. (För samman handflatorna och buga dig inför din partner).


Steg 1

Låt kvinnan ligga på rygg, med benen bekvämt i sär. Betraktaren sitter bekvämt och tittar på kvinnan. Kvinnas roll är att bara ta emot blicken, att bli sedd. Hon själv kan blunda under meditationen. Den betraktande behöver bara göra en sak och det är att kärleksfullt betrakta kvinnan framför dig. Betrakta kroppen som helhet och även titta kärleksfullt på hennes kön. Kvinnan som tar emot bara andas lugnt och fortsätter ta emot känslan av att bli betraktad. Hon behöver inte göra någonting, annat än slappna av och lägga märke till hur det känns att bli betraktad och accepterat och älskad precis som hon är.

Steg 2

30 minuters penetrerande sex, ordlöst, men med ljud, andning och rörelser. 


Avsluta meditationen med att göra en namaste-hälsning till varandra.

Du som är kvinna och tog emot betraktandet, lägg märke till hur det kändes att älska ordlöst efteråt. Kunde du låta bli att gå i prestation?


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer


I boken "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet" finns det ett 50-tal övningar och meditationer - dock inte denna. <3 Du kan köpa boken direkt från min hemsida: https://www.charlottecronquist.org/lekfull-tantra-boken  eller swisha 285 kr (inkl porto) till 1234 76 22 09 (ange din postadress så jag kan skicka boken). När du beställer direkt från mig får du en personlig kärlekshälsning i din bok. 

Related

tantratips 2734234285122360453

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item