charlottecronquist

11. Kärlekskrigaren om PINSAMHET


Har du varit med om att känna det pinsamt när du tycker att någon annan gör bort sig? Det har jag, många gånger. Ibland är det nästan som att det känns mer pinsamt då, vilket kanske kan bero på att jag i dag kan le när jag själv gjort eller sagt något som känns pinsamt (eller tas emot som vore det pinsamt).
Och jag inser att skam och pinsamhet ligger nära varandra. Så när jag tycker någon eller något är pinsamt, innebär det, i praktiken, att jag skäms. Och ibland är det svårare att se det där med skammen. 
Häromdagen publicerade jag en stor artikel om a Living workshop, ett slags pyramidspel som jag, TYVÄRR lockades in i. Att skriva om det väckte både ångest och skam... men se pinsam det kände jag mig ändå inte. Tvärtom. Jag känner mig starkare i dag. Du kan läsa inlägget om a living workshop här. 


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Vad är det här?

Kärlekskrigaren Charlotte Cronquist gör en rad filmer om ord och begrepp som betyder mycket för henne - och som kan vara till hjälp för dig, när du vill få in mer kärlek, lust och glädje i ditt liv.

Dela gärna klippet, tala om det, låt oss sprida glädje tillsammans!

Related

livet 6942168451552677895

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item