charlotterudenstam

Om pengar spelar roll: Köp din biljett till The JoyRide Experience nu

Det är inte varje dag det går att tjäna 500 kr på att fatta ett beslut. Men just i dag och i morgon har du chansen. För fram till 15 m...Det är inte varje dag det går att tjäna 500 kr på att fatta ett beslut.
Men just i dag och i morgon har du chansen.
För fram till 15 maj pågår Early Bird-priset till The JoyRide Experience.
Passa på att fatta beslutet, som kommer att bidra till att du delar en upplevelse med massor av levnadsglada människor i Hästveda 9-14 augusti i år.

The JoyRide Experience är vår hittills största satsning. Vi har bjudit in workshopledare från flera delar av världen och dessutom kommer det nya, ibland för oss okända, personer och knackar på dörren och vill vara med.

The JoyRide Experiences devis är "Life filled with love, sex and freedom to be you." För några dagar skapar vi en tillåtande värld, där du tillåts vara du fullt ut, där du kan våga lite mer, där du kan ta nästa steg mot att förverkliga dina drömmar.

De redskap vi använder är närvaro, dans, meditation, workshoppar, sharingar, utforskande, lek, intimitet, närhet, medvetenhet, skratt, glädje, samtal, föreläsningar, kramar, nyfikenhet, skönhetsupplevelser, andning och till det en hel del överraskningar.

Du kommer att möta andra människor som också vill leva fullt ut, som vill utforska livet och som ser att en viktig del i livet är njutning och sexualitet. 

Under de här fem dagarna kommer vi att erbjuda 50-talet workshoppar, det kommer att finnas fantastisk god mat, där finns volontärer som bidrar till att skapa din upplevelse och där finns workshopledare inom många fält. Några av dem har redan presenterats här på bloggen.

I juni kommer ett preliminärt program att presenteras och tanken är att du ska kunna göra din alldeles speciella JoyRide. Vad är det du behöver utforska den här gången? Kanske är det helt enkelt att släppa taget och ta emot livet som det är? Kanske är det att utmana skam och rädslor? Kanske är det att bejaka mjuka sidor av dig själv? Så inom den stora The JoyRide Experience så kommer var och en som deltar att göra sin egen JoyRide.

Vi har workshopledare inom många fält och som en underström i allt vi gör finns det faktum att vi är sexuella varelser och vi menar att den som tar tillgång till sin sexuella energi också kan våga förverkliga sina drömmar och ta emot sin kreativitet. Det är det tillåtande flödet vi vill skapa och där var och en gör det som passar.

Det finns inga måsten på The JoyRide Experience, utom en sak, och det är att vi inleder med en workshop som handlar om gränssättning, om att säga ja och nej, för att skapa den trygghet som kan behövas för att känna dig fri.

Så undrar vad just du vill utforska denna sommar? Silja Rehfelds perspektiv är Bliss, Baba Dez perspektiv är shamanistisk sexualitet, Smrati Skogs perspektiv är det tantriska mötet, Andy & Denices perspektiv är intensiva sensationer, Bosse Wahlström med teams perspektiv är frigörande andning, Anne Grundels tema är frigörande dans, Jeanina Dharas perspektiv är passion, Bob Hanssons perspektiv är rätten att vara Bob fullt ut ... och så kan jag fortsätta med alla våra härliga workshopledare. 
Gå in på hemsidan och utforska, se vad som väcker din nyfikenhet och läs gärna blogginläggen av workshopledare som redan har presenterats... och det kommer mera.

Baba Dez Nichols
Onamare Heart
Smrati Skog
Jennie Rehbinder
Cornelia Södergren
Silja Rehfeldt
Ingrid Frideborgsdotter


Här köper du din biljett till The JoyRide Experience.

PS: Vi har fortfarande några volontärsplatser kvar, är någon av dem din? Fler workshopledare har tillkommit sedan bilden gjordes. Läs nyhetsbrevet för att ha koll. 

Jag är en del av #blogg100. Detta är dag 74.Related

The JoyRide Experience 8612250631462410118

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item