charlottecronquist

Sexualitet: Går du igång på fucktalk?Har du varit med om att din kåthet kickas igång, eller förstärks av fucktalk?
Alltså att någon pratar sexigt till dig i en situation där du älskar, blir smekt eller masserad?
Det kan vara en härlig krydda i sexlivet.En man är omgiven av en liten grupp personer som masserar honom enligt hans önskemål. Då och då viskar de, en och en, ord i hans öra. Ord som syftar till att få honom att känna sig speciell, älskad – och kåt. De lägger märke till vilken respons orden får och matar på sitt fucktalk i den riktning som verkar fungera.

Efter ett tag blir hela gruppen involverad i pratet, tillsammans väver de en sexig fantasi där mannen som blir masserad är i centrum. Det är alldeles tydligt att orden, tillsammans med smekningarna, ökar hans upphetsning. Efter ett tag är det som att han befinner sig i ett sexigt universum där det är han som är huvudpersonen, omgiven av människor som begär honom.

Andra gånger kan det vara en man som viskar en fantasi i en kvinnas öra. Han märker hur hennes kropp ger respons, ju sexigare orden är. Eller så kan det vara en man som älskar och som tittar den han har sex med – kvinna eller man – i ögonen och fucktalkar. Det kan vara mjuka ord, det kan vara hårda ord, det kan vara sexiga ord, det kan vara uppmuntrande ord, det kan vara ord som nästan får personen att rodna, men som ändå bidrar till kåtheten.

Så testa att fucktalka med någon du gillar – där syftet verkligen är att öka graden av upphetsning. Till en början kan det kännas konstigt och svårt och du kan vara osäker på om det verkligen funkar. Men alla är barn i början. Olika personer går igång på olika slags ord. Vissa kan gilla ord som blir som smekningar, andra kan gilla ord som lyfter fram kåtheten och en tredje kan föredra fantasier som inkluderar den person som orden sägs till.

När du tränar på att fucktalka, försök att vara kvar i kroppen och var liksom bara inte i dina ord eller i din berättelse. Se det som att dina ord är ett sätt att serva den person du är med. Se det som att du använder ytterligare en ingrediens som kan öka njutningen hos den du servar. Och testa att byta roller. Lägg märke till vad du går igång på och testa samma sak på någon annan. Kanske kan du bli en mästare på fucktalk?


Ett sätt att avdramatisera tanken på fucktalk är att du börjar med att älska din egen kropp  då kan det vara lättare att höra någon säga något sexigt, vackert eller vulgärt om dig. Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

sexualitet 8319914007509088629

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Vet inte om jag går igång på det...men att få höra nått lite lagom i örat kan vara väldigt tändande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag trodde inte att det skulle funka så bra för mig, men till min förvåning så tycker jag om det. Sedan beror det naturligtvis på vad som sägs, hur det sägs och av vem ;)

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item