charlottecronquist

Lekfull tantra: Jag har nått det första målet! Jippie!



Nu har jag tryckt på sändknappen och boken ”Lekfull tantra” är på väg att tryckas.
Jag gjorde det nu, eftersom jag nått målet att få 100 förhandsbeställningar av boken.
Det känns så fantastiskt!
 

Det är en helt underbar känsla att sätta ett mål och nå det med råge! När jag skriver det här är 120 böcker beställda. Och jag trycker, som utlovat, 1000 ex av boken.

När jag började med det här bokprojektet tänkte jag att denna gång ska jag inte göra jobbet ensam. Att arbeta med böcker kan vara ett ensamt projekt, särskilt om jag är författare, projektledare, redaktör och ansvarig för sälj-, lansering- och marknadsföring själv.

Jag har gedigen erfarenhet både av att bli utgiven på förlag och att vara förlagsredaktör och ta manus till färdig bok. Och nu börjar jag bli van att ha eget förlag också!

Men ibland känns det lite ensamt att vara kärlekskrigare och ha många järn i elden. Det finns ögonblick av jubel, det finns ögonblick av tvivel och allt däremellan.

Efter att ha fått ett kontraktsförslag som var orimligt valde jag alltså att låta Encourager ge ut boken. Och jag funderade en hel del på hur jag skulle kunna få eller be om hjälp.

Så fick jag idén att be om förhandsbeställningar, något jag inte testat förut. När jag satte målet att få 100 böcker sålda i förväg, kände jag mig modig. Jag undrade om jag verkligen skulle nå det, och om jag inte skulle ta och trycka boken även om jag inte nått målet.

Vänner till mig sa till mig att vänta in att målet uppfylldes och jag gjorde det. Märkligt nog uppfylldes målet samtidigt som boken var klar!

Det kändes lite pirrigt att skicka iväg beställningen. Samtidigt kändes det också som: Äntligen!

Så snart finns boken, det finns åtminstone hundra läsare och i nästa steg gäller det att göra ett boksläpp (hitta lokal, tänka igenom innehåll, bjuda in gäster, fixa det praktiska) och så fundera på andra typer av lansering och att nå ut till den stora världen utanför min härliga vän- och bekantskapskrets. Och göra allt detta i närtid, samtidigt som jag skriver artiklar om forskning och hälsa!

Åh jag vill hitta en härlig lokal att välkomna boken i. En lokal som kan locka både engagerade och nyfikna. En lokal gärna mitt i stan. En lokal utan fokus på sex. En lokal där vi både kan göra något lekfullt och snacka om tantra, på mitt sätt. Där jag kan berätta om vad kärlekskrigaren vill och hur vi tillsammans kan bidra till mer kärlek.

Så känner du till något sjyst ställe i centrala Stockholm, som klarar ett boksläpp med en begränsad budget – tipsa mig gärna. Det vore så skönt att ha en sak mindre att fixa med – och spännande att se vad nätverket kan bidra med.

Just nu är jag trött och glad. Jag har nått ett viktigt mål och nu ska jag fundera på nästa.
Tack för att du är med (genom att läsa detta).


Du kan självklart beställa ditt eller dina ex av boken. Så länge det är en förbeställning betalar du (minst) 200 kr, vilket innebär att jag bjuder på frakt (ca 60 kr för porto + kuvert). Swisha till 1234 76 22 09 och ange din adress + e-postadress. Så får du dina signerade ex om några veckor!

Stor varm kram



Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


Related

världen 1437259682391947077

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Åh, vilken häftig upplevelse! Men jag kan förstå att det är tufft att göra allting själv emellanåt också. Heja dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland är det lite tufft och så bra att jag kommit på det där med att be om hjälp!

      Radera
  2. Du är inte ensam att vara kärlekskrigare. Jag gör reklam för din bok bland vänner.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jag jätteglad för, vi är ju många kärleksspridare och kärlekskrigare och jag hoppas världen snart ska myllra av dem. <3

      Radera
  3. Heja heja - det betyder ju också att jag snart har mitt ex i min hand!
    Passar särdeles väl, eftersom jag just idag bloggade om min upplevelse på din Lekfull tantra-kurs som just gick av stapeln. https://herothecoach.com/2018/09/26/salighet/
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, snart är det i din hand och din text var såå vacker. Rekommenderad läsning!

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item