charlottecronquist

Veckans tantratips 31: Tillåt dina känslor

Vi lever i ett samhälle där det fortfarande är locket på när det gäller många känslor.
Det är som att vi ska hålla oss lugna och på mattan. Inte ställa till med för mycket.
Så vi kan vara rädda för att visa våra känslor, för att inte få bannor.
Men det är också vanligt att vi är rädda för känslorna som finns inom oss. Rädd för att vara rädda, arga, hatiska, sura, trötta eller kåta.
Men vad skulle hända om du tillåter dina känslor? Det talar jag om i den här filmen.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Att tillåta sina känslor är ett sätt att ta makten i livet. Du kan träna på det genom att gå onlinekursen "Ta makten" - läs mer om kursen här.  Eller genom att läsa boken "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du kan köpa den i min webbshop.

Related

tantratips 6630298241242211159

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Har spelat in en Buddhas by the roadside-podd idag (8AUG2020) där vi bland annat snackade om det fullkomligt tabubelagda att "visa sig i affekt" på en svensk arbetsplats. Hur "i affekt" i Sverige liksom likställts med att vara arg, och hur att hamna där närmast diskvalificerar en från att tas på allvar.
    Så det ligger så klart både inifrån och utifrån, att vi lärs att rädas vissa känslor och känslouttryck. Intressant till tusen!

    SvaraRadera
  2. Som varandes lätt högkänslig har jag länge levt med att att (er)känna mina känslor. Trodde jag. Insett att det handlar om vissa känslor, och inte andra. I analogi med vad Helena skriver om i sin kommentar. Har också insett att samma händelse orsakar flera olika känslor. I lager som en lök liksom. Hur många skal vågar jag skala av?

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item